131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

LİSELİLER ‘GENÇLİK KOŞUSU’NDA YARIŞTI

17 Mayıs 2018, Perşembe 06:13

     


Aliağa’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, liseli öğrencilerin yarıştığı “Gençlik Koşusu- Kros” düzenlendi.

Aliağa’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Aliağa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği ‘Gençlik Koşusu- Kros’a bu yıl 6 liseden 50 öğrenci katıldı. Koşuda birinci olabilmek için yarışan öğrenciler nefes kesen anlar yaşadı. Çekişmeli geçen yarışmada, genç kızlar 1200 metrede Şehit Er Gökhan Çakır Anadolu Lisesi’nden Beritan İmre birinci, Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Afra Nur Karakobak ikinci ve Şehit Er Gökhan Çakır Anadolu Lisesi’nden İlayda Yıldız ise üçüncü oldu. Genç erkekler 1500 metrede Aliağa Mesleki ve Teknik Lisesi’nden Uğur Kırdı birinci, Alp Oğuz Anadolu Lisesi’nden Güçlü Kurt ikinci ve Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Eray Ceylan da üçüncü oldu.

Takım sıralamasına göre genç kızlarda birinciliği Habaş Anadolu ve Teknik Lisesi, ikinciliği Alp Oğuz Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü de Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alırken, genç erkeklerde birinciliği Alp Oğuz Anadolu Lisesi, ikinciliği Aliağa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü de Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aldı.

Gençlik koşusu yarışlarında dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri 18 Mayıs’ta Enka Spor Salonu’nda düzenlenecek törende verilecek.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler