131019098
29 Mart 2024, Cuma

GENÇLİK ÖDÜLLERİNİ ALDI

19 Mayıs 2017, Cuma 06:41

     


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçedeki spor etkinliklerine katılarak dereceye giren öğrenciler için ENKA Kapalı Spor Salonu’nda ödül töreni gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okullar ve öğrenciler arasında yapılan müsabakalarda çeşitli spor dallarında başarı gösteren okullar ve öğrenciler ENKA Salonu'nda yapılan törenle kupa ve madalyalarını teslim aldı. Törene Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Atik ile Petkim A.Ş. Yetkilisi Halig Mustafayev katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Atik’in açılış konuşması ile ödül törenine geçildi. Yoğun programı nedeniyle programa katılamayan Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’ın adına, ilçedeki spor müsabakalarına sağladığı katkılardan dolayı Petkim A.Ş. Yetkilisi Halig Mustafayev’e ödülünü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Atik takdim etti. Futbol müsabakalarında birinci olan HABAŞ Lisesi’ne ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt takdim ederken, Basketbol erkeklerde birinci olan Alp Oğuz Anadolu Lisesi’ne ödülünü Petkim A.Ş. Yetkilisi Halig Mustafayev, Voleybol kızlarda yine birinci olan Alp Oğuz Anadolu Lisesi’ne ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev verdi.

Atletizm genç kızlarda 400 metre kategorisinde dereceye giren öğrencilere madalyalarını İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, atletizm genç erkeklerde 100 metre, 200 metre, 400 metre kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ise madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse verdi. Genç kızlar 1200 metre kros ve genç erkekler 1500 metre kros kategorilerinde dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyalarını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Atik, satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere de ödüllerini İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Atik verdi.

BİNBAŞI GÜRLER ÖDÜLÜ KIZINA TAKDİM ETTİ

Geleneksel çocuk oyunlarında dereceye giren okulların kupalarını ise İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler takdim etti. Binbaşı Gürler’in ödül verdiği okullar arasında, takım olarak halat çekme ve çemberle işbirliği yarışmalarında dereceye giren Cumhuriyet İlkokulu da yer aldı. Binbaşı Gürler ödülü, takımda yer alan Cumhuriyet İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi olan kızı Tuana Ayçin Gürler’e takdim etti. Ödül töreni protokol mensupları ve öğrencilerin çektirdiği toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler