131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

MİNİK KAAN’DAN ÇİFTE MADALYA

19 Temmuz 2017, Çarşamba 06:09

     


T.Erol Fight Clup’tan Taner Erol ve antrenörü Kudret Yüksel’in desteğiyle Open Kulüpler Arası Minik- Yıldız- Ümit Karate Festivali’ne katılan Kaan Yüksel, bu turnuvadan da başarılı ile döndü. Minik Kaan 8-9 Yaş Ferdi Kumite 40 Kg.’da 3. olarak bronz madalya, 7 Yaş Bay Takım Kumite’de de 2. olarak gümüş madalya aldı.

Türkiye Karate Federasyonunun İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan, Cengiz Deniz Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen Open Kulüpler Arası Minik- Yıldız- Ümit Karate Festivali 15 -16 Temmuz İstanbul Küçükçekmece Halkalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Açılışta şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kurân-ı Kerim tilâveti yapıldı.

Turnuvaya, T.Erol Fight Clup’tan Taner Erol ile babası ve aynı zamanda antrenörü olan Kudret Yüksel’in desteğiyle hazırlanan Kaan Yüksel (8) bu turnuvadan da başarılı bir tablo ile döndü. Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel, karate turnuvasında 8-9 Yaş Ferdi Kumite 40 Kg.’da 3. olarak bronz madalya, 7 Yaş Bay Takım Kumite’de de 2. olarak gümüş madalya aldı. Başarılı sporcunun antrenörü Kudret Yüksel, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a, Bilge Kaligrafi Atölye’den Saim Yeşildağ’ a, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı’dan Murat Türkoğlu’na maddi ve manevi katkılarından dolayı sporcusu ve şahsı adına teşekkürlerini iletti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler