131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

KUZEY EGE DERBİSİNİN GALİBİ ALİAĞA MASTERLER

19 Aralık 2017, Salı 06:46

     


Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Ege Grubunda mücadele eden Aliağa Masterler, konuk etiği Foça Masterleri 4-0 yendi.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) 7 .haftasında Değirmendere Spor tesislerinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı yeşil beyaz formalı takım oyuncuları Faruk ile Zeki ‘nin attığı gollerle Aliağa Masterler 'ın 2-0 skorla üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise , Faruk’un 42 ve 69 dakikalarında attığı gollerle skoru 4-0 yapan Aliağa Masterler, sahadan galip ayrılan taraf oldu.

UĞUR EREN, “BU ŞARTLARDA OYNAMAK HİÇ DE KOLAY DEĞİL”

Maç sonunda açıklamada bulunan Aliağaspor Masterler takımının teknik direktörü Uğur Eren aldıkları galibiyetle üst sıraları bırakmak istemediklerini söyleyen Eren” Bu hafta Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde Foça maçını tamamladık. Aldığımız 3 puanla galibiyetle üst sıraları bırakmak istemiyoruz. Talihsiz Didim maçını yaşamasaydık şuan lider olacaktık. Ama herşeyden önemlisi Fair play ile mücadele edebilmektir. Biz o gün yaşananlardan olaylardan üzgünüz ve rahatsızız .Bu olayların bir daha tekrar olmayacağına takımım adına söz veriyorum. Oynadığımız maçlarda keyif alıyoruz. Kırkından sonra bu sahalarda bu şartlarda oynamak ve mücadele edebilmek hiç de kolay şeyler değil. Ama biz bunu sahada koşan mücadele eden arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz ve ben onlarda teşekkür ediyorum. Aldığımız bu galibiyeti bugün aramızda bulunmayan Erman arkadaşımıza hediye ediyorum dedi.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler