131019098
29 Mart 2024, Cuma

ÇAPA KOLEJİ’NDE FUTBOL ŞENLİĞİ

20 Nisan 2016, Çarşamba 06:13

     


Özel Çapa Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ilkokullar arası futbol müsabakaları yapılan açılış töreniyle başladı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 19-20-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ilkokullar arası futbol müsabakalarının ilk karşılaşması Özel Çapa Koleji ile Şakran Yunus Emre İlkokulu arasında gerçekleşti. Çapa Koleji Spor Salonu’nda oynanan maç heyecanlı ve çekişmeli görüntülere sahne oldu.

İLK KARŞILAŞMANIN SKORU 17-5

İstiklal Marşı ve açılış seremonisiyle coşkulu başlayan turnuvada İzmir Futsal Hakemi Ersin Ertürk tarafından yönetildi. Başlama vuruşunu Çapa Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Aydın’ın yaptığı turnuvanın ilk karşılaşmasının galibi ise 17-5’lik skorla Şakran Yunus Emre İlkokulu oldu. Özel Çapa Koleji Turgay Ceylan özel okulların genellikle akademik alandaki başarılarıyla anıldığını belirterek sportif faaliyetlere de önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Turnuva hakkında bilgi veren Ceylan, “Biz akademik başarının yanında sosyal ve sportif faaliyetleri de önemsiyoruz. 23 Nisan haftasına özel planladığımız müsabakalarımızı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Her geçen yıl daha kapsamlı ve geniş katılımlı olması için çalışacağız. Aliağa’daki ilkokul öğrencilerini bir araya getirerek spor sevgisini aşılamayı arzuluyor” şeklinde konuştu. Aliağa’daki 10 ilkokulun katılımıyla düzenlenen ve 2 gün boyunca devam edecek turnuvanın final maçı ise önümüzdeki hafta oynanacak. Turnuva sonunda Şampiyon olan takım oyuncularına tuttukların takımın forması, 2. ve 3. takım oyuncularına futbol topu, antrenörlerine ise eşofman takımı hediye edilecek.

(EMEL OTURAK) 







 
Son Eklenen Haberler