131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ALİAĞA SPOR FK’NIN RAKİBİ BOZÜYÜK VİTRASPOR

20 Ekim 2018, Cumartesi 06:18

     


Aliağa Spor FK bu haftaki rakibi Bozüyük Vitraspor. Aliağa Spor FK, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) beşinci haftasında sahasında Bozüyük Vitraspor’u ağırlayacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) beşinci haftasında sahasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor’u konuk edecek olan Aliağa Spor FK, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yarın Petkim Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Seyircisiz oynanacak olan müsabakada sarı siyahlılar sahaya taraftarından yoksun çıkacak.

Aliağa Spor FK hazırlıklarını tamamladı

Ligde oynadığı son dört maçtan 1 yenilgi ve 1 beraberlikle ayrılan İzmir temsilcisi Aliağa Spor FK, 7 puanla 4.sırada yer alıyor. Henüz galibiyeti bulunmayan Bozüyük Vitraspor ise 1 puanla 13.sırada bulunuyor. Aliağa Spor FK, hazırlıklarını Petkim Stadı’nda yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde açma germe ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman tam sahada yapılan taktik maçla son buldu. Oynanan taktik maçta futbolcuların hırslı ve neşeli görüntüleri de dikkatlerden kaçmadı.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler