131019098
19 Mart 2024, Salı

Serdar Ali Çelikler’den derbi yorumları

21 Mart 2018, Çarşamba 10:58

     


 

Spor Toto Süper Lig 26. Haftasında Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini ünlü Habertürk gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler kendi köşesinde şu biçimde değerlendirerek kaleme aldı.

Serdar Ali Çelikler'in yazısı şöyle:

 

Maçın ilk 40 dakikasında hiçbir şeyin olmadığını, hakemin de sarı kart göstermeme konusunda irade gösterince kötü ve çokça faulü olan bir karşılaşma izlendiğini yazısının ilk başında yazar dile getirmiş.

 

Yazısında yazar Fenerbahçe’nin ligin sonuna kadar sınırları zorlayacağını ama bundan sonraki sürecin Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçeceğini ve Galatasaray’ın şampiyonluğa biraz daha yakın olduğunu ifade etmiş durumda.

 

Doğru oyun mantığı ile sahaya çıkan takımda Aykut Kocaman’ın Saldoda tercihini anlamadığını ifade eden yazar, bu maçta ceza alanına gidemeyen bir takım gördüğünü yazısında kaleme almış durumda.

 

Galatasaray takımının ise beraberlik bilinci ile oynadığını ve takımın buna göre maçta hareket ettiğini belirten yazar,  Galatasaray’ın ilk devrede sadece Gomis ile 2 atağının olduğunu ama daha fazlasının olmadığına yazısında yer vermiş. 2. Yarıda ise Galataray’ın daha etkin bir oyun oynadığını da yazar köşesinde ifade etmiş.

 

Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ikilisinin istediklerinin gerçekleşmediği yazının öne çıkan başlıkları arasında yer alıyordu.

 

Bu maçın başarısız olan tarafının Aziz Yıldırım olduğunu ve bunun için kongrede bu düşünce tarzı değişmez ise sonuçların da çok değişmediğine yazısında yazar vurgu yapmış.

 

Maçın ana hakemi olan Bülent Yıldırımı da köşesinde değerlendiren yazar etkin bir biçimde maçı yönetemediğinin görüldüğünü köşe yazısına taşımış durumda.

 

VOLKAN VE MUSLERA

Fenerbahçe ve Galatasaray kulübü kalecilerinin her ikisini de oldukça başarılı bulan yazar Muslera’nınFernandao’nun ve Alper’in vuruşlarını kontrol ederek maçın kaderini etkilediğini söyledi. Ayrıca Volkan’ın daha az başarılı olması durumunda Galatasaray’ın mutlak galip olabileceğine yazısında yer vermiş durumda.

 

MEHMET EKİCİ

Fenerbahçe orta saha oyuncusu Mehmet Ekicinin bu maçta oldukça kötü oynadığını ve bekleneni veremediğini kaleme almış. Futbol dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları online bahis sitesi youwin ve superbetin sitesi üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler