131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

KARATECİLERİN GENÇLİK YARIŞI

22 Mayıs 2018, Salı 06:20

     


Foçalı karateciler ve aileleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için antrenman ve yarışma yaparak ter döktü.

Foça’da ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları karatecilerin antrenmanı, müsabakaları, gösterisi ve geleneksel oyunları ve yarışmaları ile renklendi. Karateciler ısınma hareketleri, antrenman, gösteri, müsabaka, geleneksel halat çekme yarışması ve kaşıkla top taşıma yarışması yaptı. Ailelerin, karatecilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik sonrası Hasan Ahmet Ayvaz, Kaan Yüksel, Mehmet Ege Maltepe, Kerem Çağatay Yüksel, Mehmet Emir Temizer, Yağmur Kaya, Ali Eren Bayar, Ömer Ege Esener, Şenay Bayar, Rüzgar Emir Carlı, Mehmet Efe Tekin, Nil Nogay Sağır’dan oluşan müsabaka ve geleneksel oyunlarda başarılı sporculara madalyaları ve Türk Bayrakları verildi. Antrenman ve etkinliğe katılan tüm sporculara Türk Bayrağı ve güne özel hediyeler takdim edildi.

Karatecilerin Antrenörü Kudret Yüksel, “Bu anlamlı günün coşku ve gurur ile gerçekleşmesine katkı sağlayan sporcularımıza, ailelerine ve destekleri için Hanımeli Kasap Şarküteri ve Et Market ile Spor Stil’e teşekkür ederim .” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler