131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

İZPEK, ALİAĞA FK’YA SPONSOR OLDU

22 Haziran 2017, Perşembe 06:50

     


İzmir’in Aliağa İlçesinde hizmet veren İZPEK İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek, Aliağa Spor FK futbol takımı ile sponsorluk antlaşması imzaladı. İşadamı Özay İpek’e 10 numaralı forma hediye edildi.

2017-2018 Futbol sezonunda mücadele edecek olan Aliağa Spor FK Futbol takımı ile İZPEK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İZPEK İnşaat 2017-2018 futbol sezonunda Aliağa FK Futbol takımının göğüs reklamı sponsoru oldu.

Aliağa Spor FK’nın şampiyonluk kazanması için sponsor olduklarını söyleyen iş adamı Özay İpek, “İZPEK İnşaat olarak Aliağa’da yatırımlarımıza devam ediyoruz. Şirket prensibimiz olarak sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. İş yaptığımız sahalarda spora, sanata, eğitime destek vermeye önem gösteriyoruz. Bu anlamda da Aliağa Spor’un da profesyonel liglere dönmesiyle ilgili İZPEK inşaat olarak elimizden gelen katkıyı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda 2017-2018 sezonu için Aliağa Spor’a sponsor olduk. Başarılarının devamını dileyerek, şampiyon olmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Aliağa Spor FK Futbol Takımı’nın İdari Menajeri Bilal Özkurt, İZPEK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirerek “Öncelikle İZPEK Yönetim Kurulu Başkanımız Özay İpek’e teşekkür ederiz. Aliağa Spor’a destekleri bizi çok memnun etti. Aliağa’da iş yapan diğer iş adamlarımıza umarım örnek olur. Aliağa Spor’u layık olduğu yere inşallah el birliğiyle getiririz diye düşünüyorum. Bu konuda bize öncelik tanıdığı için, öncü olduğu için değerli iş adamımıza teşekkür ederiz. İnşallah hayırlı bir sezon geçirip, şampiyon olup, hem Aliağa’mıza hem de bize maddi manevi destek veren iş adamlarımıza gereken ilgi alakayı gösterdikleri için teşekkür ederiz” dedi. (NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler