131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

PETKİMSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

22 Eylül 2016, Perşembe 06:18

     


Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Federasyon Kupası C Grubu’nda mücadele eden Petkim Spor, ilk müsabakasında Türk Telekom'u 71- 62'lik skorla mağlup etti.

Antalya’da düzenlenen Federasyon Kupası’nda, C grubunda Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Petkim Spor , Türk Telekom’u 71-62’lik skorla mağlup etti. Hücumda iki takımında kolay basketler bulduğu ilk çeyrek, Murat Kaya’nın serbest atış çizgisinden bulduğu tek isabet sonrasında 17-17 eşitlikle tamamlandı. İkinci periyoda hızlı başlayan ve boyalı alandan Alex Oriakhi ile etkili olan Petkim Spor, 18. dakikada 12 sayılık farkı yakaladı (34-22). Karşılaşmanın ilk yarısını Ali Ulaş Peker’in asistinde Gökhan’ın basketiyle 38-22 önde tamamlayan Petkim Spor, mücadelenin üçüncü periyodunda tempoyu arttırdı ve son 10 dakikalık bölüme de 54-38 üstün girdi. Karşılaşmanın dördüncü çeyreğinde skor üstünlüğünü koruyan Petkim Spor, maçtan 71-62 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Sezona iyi başlamak açısından fırsat yakaladık

Petkim Spor antrenörü Burak Gören karşılaşma sonrası yaptığı basın açıklamasında,“Son hazırlık dönemindeyiz. Bu turnuvayı hazırlık dönemi olarak görsek de kazanmak istiyoruz. Sezona iyi başlamak açısından fırsat yakaladık. İlk periyotta rakibimizin değişen savunmalarına adapte olmakta zorlandık. İkinci çeyrek itibariyle hücumda daha iyiydik ve oyunu kontrol altına aldık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bizim için de bu maçı kazanmak önemliydi. Yarıştığımız her kulvarda kazanmanın yollarını arayacağız. Oyuncularımı kutluyorum. Daha 4 maçımız var. Tüm enerjimizi bu maçları kazanmaya harcayacağız" dedi. (ERKUT SERT)  







 
Son Eklenen Haberler