131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

23 Ekim 2017, Pazartesi 06:09

     


Aliağalı Milli Sporcu Nuri Çınar, Macaristan’da yapılacak olan ‘Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

2011 yılında Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa üçüncülüğü, 2012 yılında Türkiye şampiyonluğu ile Dünya ikinciliği, 2013’te Türkiye ikinciliği, defalarca İzmir ve Ege Bölgesi şampiyonlukları bulunan Aliağalı Milli Sporcu Nuri Çınar, milli formayı bir kez daha giyecek. Elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren 24 yaşındaki Çınar, 4-12 Kasım tarihlerinde Macaristan’ın Budapeşte kentinde yapılacak olan ‘Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda 84 kiloda büyükler kategorisinde mücadele edecek.

‘BAYRAĞIMIZI MACARİSTAN’DA DALGALANDIRACAĞIM’

Kick Boks sporuna 15 yaşında başladığını belirten Aliağalı Milli Sporcu Nuri Çınar, tüm maddi zorluklara rağmen hayallerinden asla vazgeçmediğini, bir gün Kick Boks’ta dünyanın en iyi sporcusu olacağını ifade etti. Türkiye’yi temsil etmekten büyük gurur duyduğunu da belirten Çınar, “Küçük yaşlardan itibaren bu spora ilgi duymaya başladı. 15 yaşında başladığım Kick Boks’ta 17 yaşında milli oldum. Türkiye’de elde ettiğim başarıların ardından sıra dünya çapında elde edeceğim başarılara geldi. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki dünya şampiyonasında elde edeceğim başarılarla ay yıldızlı bayrağımızı Macaristan’da dalgalandıracağım.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler