131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

KOŞUCU YILMAZ, VODAFONE İSTANBUL MARATONU’NA KATILDI

23 Kasım 2018, Cuma 06:41

     


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Vodafone tarafından bu yıl "Sağlık İçin Koş" temasıyla düzenlenen Vodafone 40'ıncı İstanbul Maratonu'na Aliağalı koşucu Dursun Yılmaz da katıldı.

Tekerlekli Sandalye ile yarışan engelli sporcuların startı ile başlayan Vodafone 40'ıncı İstanbul Maratonu'nda 42K ''Maraton", 15K, 10K, ve Halk Koşusu'nun startı verildi. 60 – 64 yaş grubu aralığında koşan Aliağalı Dursun Yılmaz, yarışı bitiren 120 kişinin arasında 12. olarak koşuyu sonlandırdı.

“Gençler de spora teşvik edilmeli”

Aliağa’yı böyle organizasyonlarda temsil etmekten mutlu olduğunu belirten Yılmaz, önümüzdeki günlerde koşulacak olan, Atatürk, Kubilay ve Mersin Maratonu’na da katılacağını belirtti. Kendisini yalnız bırakmayan destekçilerine teşekkür eden Dursun Yılmaz, Aliağa’nın ismini katıldığı koşularda duyurmak istediğini belirtti. Maraton sonrası Aliağa’ya dönen Yılmaz, “Maratonlarda Aliağa’yı temsil etmekten büyük onur duydum. Oldukça heyecanlı bir o kadar da gururluydum. Yoğun bir koşuydu. Bu katılımcılar arasında benimde bulunmuş olmam gerçekten onur vericiydi. Gençlerin de bu spora teşvik edilmesini arzu ediyorum. ”diyerek duygularını dile getirdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler