131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

ALİAĞA’DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

28 Nisan 2014, Pazartesi 18:08

     


Pazar günü sağanak yağışa rağmen saat 18.00’de Demokrasi Meydanı’nda toplanan Aliağalı Fenerbahçeliler, sloganlar ve marşlr söyleyerek kortej halinde Bizim Ev Restaurant’a kadar yürüdüler. Aliağa Fenerbahçeliler Derneği’nin çağrısı üzerine burada dernek yöneticileri ile birlikte topluca Fenerbahçe-Çaykur Rize maçını izlediler. Maç süresince Bizimev Restaurant atılan sloganlar, yapılan tezerruatlar, Rüştü Saraçoğlu stadını andırıyordu. Coşku, maçın bitimiyle birlikte doruğa ulaştı.
Maçın ardından Sabestiana Lagona Caddesine inen Aliağa Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ve taraftarlar, alkışlar ve sloganlar atarak Hükümet Caddesi üzerinden Demokrasi Meydanı’na geldiler. Kısa süre içerisinde kentin değişik yerlerinden konvoylar halinde gelen Fenerbahçeliler bir anda Demokrasi Meydanını doldurdular.
Daha önce ses ve ışık düzeninin kurulduğu Demokrasi Meydanı’nda By X’in sunumu eşliğinde Fenerbahçe marşları çalındı, danslar edildi.
Burada konuşan Aliağa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Av. Hamit Erdem, taraftarlara teşekkür ederek ‘Bu taraftar bu şampiyonluğu hakketti. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü sizler sahip çıkarak gösterdiniz. Aliağa Fenerbahçeliler Derneği olarak sizlere minnettarız” dedi.
Şampiyonluk kutlamalarının devam edeceğini belirten Hamit Erdem, 31 Mayıs 2014 tarihinde Anatolia Restaurant’da bir Şampiyonluk yemeği düzenliyecelerini belirterek, “Bu yemeğe çok sayıda üst düzey yöneticiler, ünlü Fenerbahçeliler gelecek. Ünlü sanatçılar gelecek, Fenerium tırı orada olacak. Şimdiden hepinize bekliyorum” dedi.
Şampiyonluk kutlamasına katılanlar Demokrasi Meydanında geç saatlerine kadar Dj. By X’in çaldığı müzik eşliğinde bol bol eğlendiler.
Fenerbahçeliler, araçları ve bayrakları ile gece boyunca Aliağa sokaklarında korna çalarak şampiyonluğun tadını çıkardılar.







 
Son Eklenen Haberler