131019098
19 Mart 2024, Salı

YENİŞAKRAN'DA TURNUVA BAŞLADI

28 Temmuz 2015, Salı 12:32

     


Aliağa YeniŞakran’da, bu yıl 7’ncisi düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvası başladı. Turnuvada12 takım mücadele edecek.

Yenişakran Gençlik ve Spor Derneği tarafından her yıl düzenlenen geleneksel halı saha futbol turnuvası 27 Temmuz 2015 Pazartesi günü (dün) oynanan maçla birlikte başladı. 12 takımın mücadele edeceği, YeniŞakran halı sahasında oynanacak maçlarda, grup maçları sonunda ilk dört sırayı alan takımların bir üst turda çapraz eşleşme usulü ile karşı karşıya gelecekleri belirtildi.

Eşleşmeler sonunda galip ayrılan takımların arasında yapılacak çeyrek final ve yarı final müsabakalarının ardından, 12 Ağustos 2015 Çarşamba günü final maçının oynanacağı ifade edildi.

“HALKIN KAYNAŞMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının bölge hahalkının kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyleyen Yenişakran Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Güven Demirağ, geçtiğimiz yıllarda turnuvalara yapılan başvuruların daha çok YeniŞakran’dan geldiğini, bu yıl Yenişakran merkez mahallerin yanı sıra çevre köylerden de katılım olduğunu ifade etti.

Demirağ; “Spor faaliyetlerimizde asıl amacımız bölge halkının kendi arasındaki iletişimi artırmak. Şimdiden turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu. Turnuva sonucunda şampiyonluk, ikincilik ve üçüncülük kupasının yanı sıra centilmenlik kupası da verileceklerini sözlerine ekleyen Güven Demirağ, sporun en makbulünün centilmenlik çerçevesinde yapılan olduğunu belirterek,

fair-play ruhunu öne çıkarmak için turnuvanın en centilmen takımına centilmenlik kupası

vereceklerini kaydetti.

 

1- Has Şakranlılar

2- Şimşekler Geri Dönüşüm

3- Aliağa Masterlar

4- Ege Demir

5- Yörükspor

6- Konsa Enerji

takımlarının yer aldığı A Grubunda dün akşam oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı;

Aliağa Masterlar 5 - Ege Demir 5

Has Şakranlılar 13 - Konsa Enerji 3

Şimşekler Geri Dönüşüm 7 - Yörükspor 5

 

HABER: (VOLKAN GÜNDÜZ)







 
Son Eklenen Haberler