131019098
17 Nisan 2024, Çarşamba

PETKİM OLİMPİYATLARI SONA ERDİ

28 Temmuz 2018, Cumartesi 06:23

     


Petkim, Petrokimya Holding A.Ş‘nin çalışanlarının motivasyonu arttırma ve spora teşvik etmek için ‘Petkim Olimpiyatları’ adı altında spor etkinliği düzenlendi.

Aliağa’da 29 Haziran’da başlayan ve birincisi yapılan PEK (Petkim Etkinlik Kulübü) organizasyonu Petkim Olimpiyatları 26 Temmuz akşamı gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, satranç, langırt ve tavla dallarında tam 518 Petkimlinin katıldığı olimpiyatlarda şampiyon ve finalistler ödüllerini görkemli bir törenle Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov’dan aldılar.

Ödül töreninde açılış konuşmasını yapan Kurumsal İletişim Müdürü Bilge O’Flaherty 29 haziranda başlayan turnuvanın keyifli şekilde sona erdiğini belirten Bilge O’Flaherty, “Petkim ailesi olarak birlikte spor yapmanın keyfini yaşadık. Umarın herkes bizim kadar keyif almıştır. Güzel bir katılım oldu. Bu olimpiyatlar hızlı bir şekilde bir ay içerisinde gerçekleşti. Önümüzdeki sene katılımların daha fazla artacağına inanıyorum. Bunu geleneksel hale dönüştüreceğiz inşallah. Katılan sporcularımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kurumsal İletişim Müdürü Bilge O’Flaherty’nin konuşmasından sonra kısa bir konuşma yapan Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov yarışmaların güzel bir ortamda yapıldığını, kendisinin de bu yarışmalara katıldığını söyledi. Mammadov” Öncelikle burada yarışmalara katılan arkadaşlarımı kutlarım. Güzel bir organizasyon. Güzel bir ortam. Burada sizlerle ve ailelerinizle birlikte olmak beni mutlu etti. Satranç turnuvasına katıldım, tavlaya da katılmak istedim. Ama arkadaşlar geç kaldığımı belirttiler. Bu bana göre bir bahane, benim gibi güçlü bir rakibi istemediler. Ama olsun seneye tekrar katılırım. Bu organizasyonda emeği geçen başta kurumsal iletişim müdürümüz olmak üzere, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu etkinliği her sene düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi.

FİNALİST VE ŞAMPİYONLAR:

Futbol:

Şampiyon:

Los Galacticos (Final, 26.07.2018)

Finalist: Merkez Gücü

Voleybol:

Şampiyon: Petkim Masters

Finalist: VCM Spor

Langırt:

Şampiyon: Öz-Çe

Finalist: Olur Söylerim

 

Masa Tenisi:

Şampiyon: Yaşar Kuyumcu

Finalist: Ömür Arslan

 

Tenis:

Şampiyon: Agshin Salimov

Finalist: Kadir Tolga Erpınar

 

Basketbol:

Şampiyon: Defend The Land

Finalist: Falcons

 

Tavla:

Şampiyon: Ahmet Şükrü Ulu

Finalist: Serhan Arslaner

 

Satranç:

Şampiyon: Serkan Atış

Finalist: Zaur Guliyev

 

(HABER: NİMET ERGÜN)







 
Son Eklenen Haberler