131019098
19 Nisan 2024, Cuma

27 ARALIK ATATÜRK YOL KOŞUSU YAPILDI

28 Aralık 2016, Çarşamba 07:30

     


Her yıl yurt çapında geleneksel olarak düzenlenen 27 Aralık Atatürk Yol Koşusu Aliağa'da da gerçekleştirildi. Lise kız-erkek ve Ortaokul kız-erkek olmak üzere dört kategoride düzenlenen koşularda öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele verdi. Sahil bandında yapılan koşuların ardından Cumhuriyet Meydanı'nda ödül töreni yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, İlçe Gençlik Spor Müdürü Kemal Atik, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan ve Enka Santral Müdürü Tuncer Baccıoğlu dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Lise kızlar kategorisinde, Bilge Çayıroğlu, Beritan İmre, Yaren Aydın ve Zekiye Salış ilk dörde girerken takım bazında Alp Oğuz Anadolu Lisesi, Şehit Er Gökhan Çakır Anadolu Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi ilk üç sırayı paylaşan liseler oldu. Lise erkekler kategorisinde Göktuğ Demirhan, Yiğitcan Demircan, Yiğit Efe Akbulut ve Yusuf Korkmaz ilk dörde girdi. Alp Oğuz Anadolu Lisesi, Şehit Er Gökhan Çakır Anadolu Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi takım bazında derece yapan okullar oldu.

Ortaokul erkekler kategorisinde Umut Türker birincilik ipini göğüslerken sırasıyla Oğuzhan Candan, Berkant Ben ve Ahmet Erdem ilk dörtte yer alan diğer isimler oldu. Ortaokul erkekler kategorisinde takım olarak Yeni Şakran Ortaokulu, Şehit Çavuş Bülent Kula, Aliağa Ortaokulu ve Petrokimya Ortaokulu derece yapan okullar oldu. Ortaokul kızlar kategorisinde ise Kübra Çamkuşu, Esra Yılmaz, Sıla Bige ve Merve Selin Acur ilk dört sırada yer aldı. Ortaokul kızlar kategorisinde takım olarak Şehit Kemal Ortaokulu, Petrokimya Ortaokulu, Yeni Şakran Ortaokulu ve TED Koleji dereceye girdi.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler