131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

MİNİK ŞAMPİYONLARDAN KAYMAKAM ÇETİN'E ZİYARET

29 Eylül 2018, Cumartesi 06:24

     


Uluslararası ve İllerarası Karate Turnuvalarında dereceye giren Foçalı minik şampiyonlar Kaymakam Ali Çetin’i ziyaret etti.

Eylül ayında gerçekleştirilen Uluslararası ve İllerarası Karate Turnuvalarında Reha Midilli İlkokulu öğrencisi Kaan Yüksel, Hasan Ahmet Ayvaz, Ali Eren Bayar, Şenay Bayar, Yağmur Kaya, Kerem Çağatay Yüksel, Bedia Midilli İlkokulu öğrencisi Mehmet Emir Temizer, Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu öğrencisi Arda Cantürk kategorilerinde 14 madalya ve 2 kupa alarak döndü. Dereceye giren Foçalı minik şampiyonlar Kaymakam Ali Çetin’i ziyaret etti.

Ziyarette Foça İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Keskin, İlçe Milli Eğitim Personeli, Minik sporcuların Cimnastik Antrenörü Barış Tohumcu, Karate Antrenörü Kudret Yüksel, minik sporcular ve aileleri bulundu.

Öğrenci sporcu konuklarını kaymakamlık toplantı salonunda kabul eden Foça Kaymakamı Ali Çetin, miniklerin başarılarına tanık olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, ziyarete teşekkür etti. Sporcu öğrencilerle spor ve eğitim üzerine sohbet eden Kaymakamı Çetin, ‘’ Sporun kişi hayatındaki yerinin önemli olduğunu, spor faaliyetlerinin eğitim alanındaki başarının da tetikçisi olduğunu söyledi. Spor faaliyetlerinin, eğitim alanında başarıya vesile olabileceği gibi aile ve toplum içi ilişkilerinin de daha iyi oluşmasını sağlayacak" dedi.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler