131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

KALABAK FUTBOL SAHASINA KAVUŞUYOR

30 Ocak 2017, Pazartesi 06:52

     


İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aliağa'daki Kalabak Mahallesi'ne futbol sahası yapıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne taleplerini karşıladığı için teşekkür eden Kalabak Mahallesi Muhtarı Mehmet Kartal, "futbol sahası mahallemize hayırlı olsun" dedi.

KALABAK FUTBOL SAHASINA KAVUŞUYOR

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aliağa'daki Kalabak Mahallesi'ne yapacağı sentetik çim zeminli saha için 8 Şubat'ta ihale düzenleyecek. İhalenin sonuçlanması ardından 45 gün içinde saha yapım işlerinin tamamlanması öngörülüyor. Aliağa Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada "Muhtarlar, uzun zamandır köylerine futbol sahası istiyordu. Aliağa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak muhtarlarımızın taleplerini gerekli mercilere ilettik. Karakuzu Mahallesi’nde de bir spor sahası yapılacak. Hazineden yer talep ettik. Yer sorunu çözüldüğünde Karakuzu Mahallesi de futbol sahasına kavuşacak" denildi.

MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Kalabak Mahallesi Muhtarı Mehmet Kartal ise, mahallelerine yapılacak futbol sahası için çok mutlu olduklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne taleplerini karşıladığı için teşekkür eden Kartal, "mahallemize hayırlı olsun" dedi.

DÖRT İLÇEYE YEDİ FUTBOL SAHASI

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Aliağa dışında üç ilçeye de futbol sahası yapılacak. Bayındır Söğütören ve Lütuflar Mahalleleri, Bayraklı Namık Kemal Şentürk Lisesi ve Nuri Atik Mesleki Anadolu Lisesi, Beydağ Çamlık ve Karaoba Mahalleleri futbol sahası yapılmak için belirlenen yerler arasında. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2017 yılı yatırım programında 14 yeni sentetik zeminli saha bulunuyor.

(İSMAİL AFACAN) 







 
Son Eklenen Haberler