131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

BERGAMA BELEDİYESPOR, BADMİNTON’DA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

30 Kasım 2017, Perşembe 06:27

     


Bergama Belediyespor Badminton Takımı, 11 Yaş Altı Minikler Türkiye Badminton Şampiyonası’ndan tek erkeklerde ve çift erkeklerde Türkiye 2’inciliği elde ederek önemli bir başarıya daha imza attı.

Türkiye Badminton Federasyonu’nun düzenlediği 11 Yaş Altı Minikler Türkiye Badminton Şampiyonası Ankara’da yapıldı. 70 İlden 128 kulübün yer aldığı şampiyonaya tek erkeklerde 193, çift erkeklerde ise 72 çift sporcu katıldı. Şampiyonaya antrenör Hakan Avcı gözetiminde 3 sporcu ile katılan Bergama Belediyespor Badminton Takımı ise tek ve çift erkeklerde Ali Devran Açıksu ile Türkiye 2’incisi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Takımın başarılı oyuncusu Ali Devran Açıksu gösterdiği performans ile tek erkeklerde gümüş madalya kazanarak Türkiye 2’incisi oldu. Yine Ali Devran Açıksu takım arkadaşı Mehmet Can Töremiş (Çorum Belediyespor) ile birlikte mücadele ettiği çift erkekler karşılaşmalarında gümüş madalya kazanarak ikinci kez Türkiye 2’inciliği elde etti.

Kazanılan başarı ile ilgili memnuniyetini dile getiren antrenör Hakan Avcı; “Çalışmalarımızın karşılığını elde edilen dereceler ile taçlandırıyoruz. Sporcularımızı kutluyorum. Bu başarıda büyük pay sahibi olan Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e ve Türkiye Badminton federasyon Başkanımız Sayın Murat Özmekik’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Antrenör Hakan Avcı ve sporcuları kutlayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “11 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında hem tek erkeklerde, hem de çift erkeklerde Türkiye ikincisi olan takımımızı ve antrenörümüzü kutluyorum. Gurur duydum” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler