131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA MASTERLER, HAKEM FACİASINA UĞRADI: 5-2

31 Mart 2015, Salı 09:44

     


Türkiye Masterlar Ligi Ege Bölgesi Grubu’nda mücadele eden Aliağa Masterler Takımı, Aydın deplasmanından Aydın Masterlar takımının 5-2 skoruyla sahadan yenik ayrıldı.

İlhami Ortekin Spor Kompleksi’nde oynanan Aydın Masterler ekibinin galibiyeti getiren golleri; 5. dakika ve 8.dk Recep Dalman, 29.dk Recep Seçkin, 44.dk Barış Mayadağ ve 53’de Oktay Boyraz kaydetti. Aliağa Masterler takımının golleri ise 33’de Özgür Orhon ve 61’de Zeki Akyüz’den geldi. Maç boyunca Aydın Bölgesi İl Hakemi Bülent Kılınç ve yardımcılarının verdiği kararlar nedeniyle maç boyunca Aliağalı futbolcular tarafından tepki gördü.

Zaman zaman gergin geçen karşılaşmada 6 sarı kart çıkarken, 1’de kırmızı kart gösterildi. Maç sonrasında Aliağa Masterler takımın oyuncusu Takdir Yarış yaptığı açıklamada “Maçın ilk 10 dakikasında hakemin yanlı davranması nedeniyle maç 2.0 oldu. Takımın morali bozuldu. Aliağa Masterler Takımına bu maçta ve diğer maçlarda hakemlerin yaptıkları haksız davranışlarından dolayı ligden çekilmeyi düşünüyoruz” dedi. (Nimet Ergün)







 
Son Eklenen Haberler