131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR: 1 ALİAĞASPOR FK: 6

31 Ekim 2018, Çarşamba 06:15

     


Aliağaspor FK deplasmandan puanla döndü. TKİ Tavşanlı Linyitspor’a konuk olan Aliağaspor FK, TKİ Tvaşanlı Linyitspor’a 6 gol attı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 6. haftasında deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor’a konuk olan Aliağaspor FK, Kütahya temsilcisine gol yağdırdı. Zorlu Kütahya deplasmanından 6-1’lik galibiyetle dönen İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, bu galibiyetle ligde 13 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Ligde sadece 1 mağlubiyeti bulunan sarı siyahlıların TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısındaki gollerini 36, 63 ve 78’de Ramazan Altıntepe, 52 ve 85’te Muhammed Sak, 76’da Emin Akyıldız kaydetti. Karşılaşmada hattrick yapan Ramazan Altıntepe, maçın yıldızı oldu. Ev sahibi takımın tek golü ise 18.dakikada İbrahim Zeytin’den geldi.

Aliağaspor, ligin zirvesinde

Tavşanlı Ada Stadında oynanan karşılaşmayı Manisa bölgesinden Melih Sayın yönetti. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında etkili bir oyun sergileyen ev sahibi TKİ Tavşanlı Linyitspor, dakikalar 18’i gösterdiğinde İbrahim Zeytin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Aliağaspor FK, 36. dakikada Ramazan Altıntepe’nin kullandığı penaltı vuruşu ile skoru eşitledi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda sahada bambaşka bir Aliağa vardı. Baskılı ve tempolu futbolu ile rakibini kendi sahasına hapseden Aliağaspor FK, Ramazan Altıntepe, Muhammed Sak ve Emin Akyıldız’ın arka arkaya attığı gollerle skoru 6-1’e taşıdı. Maç sonunda sahadan 3 puanı 6 golle alan Aliağaspor, ligin zirvesine oturdu.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler