131019098
26 Nisan 2024, Cuma

AFADER’DEN “41 KARE ALİAĞA”

27 Mayıs 2019, Pazartesi 06:41

     


Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği’nin (AFADER), ’41 Kare Aliağa’ isimli fotoğraf sergisi bugün açılıyor. Sergi, 27 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Aliağa Sanat Sokağı’nda (Kafeler Sokağı) yer alacak. Sergiden elde edilen gelir Yeni Şakran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlanacak

Aliağalı fotoğrafçılar tarafından geçtiğimiz yıl kurulan ve kurulduğu günden bu yana ilçede fotoğrafçılığı sevdirmek adına güzel işlere imza atan Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği (AFADER), ’41 Kare Aliağa’ isimli fotoğraf sergisini bugün açıyor. Tamamı Aliağa’da çekilmiş 41 fotoğraftan oluşan serginin açılışı bugün akşam 18.00’da Aliağa Sanat Sokağı’nda (Kafeler Sokağı) gerçekleştirilecek. Açılışını ilçe protokolünün gerçekleştireceği sergi 1 hafta boyunca fotoğrafseverlerin ziyaretine açık kalacak.

Yine yardım amaçlı olacak

Fotoğraf sergisi, daha önceki yıllarda düzenlenen sergilerde olduğu gibi yine yardım amaçlı olacak. Bu yılki fotoğraf sergisinin geliri Yeni Şakran bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Yeni Şakran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlanacak. Aliağa Fotoğraf Atölyesi Derneği (AFADER) üyeleri, dernekleşme sürecinin öncesindeki yıllarda da bireysel sergilerin yanı sıra “Engel Yok Gülümse”, “1 Fotoğraf 1 Gelecek”, “Göz Kararı” isimli fotoğraf sergilerini hayata geçirmiş, büyük ilgi gören bu sergilerden elde edilen gelirler de Aliağa’daki çeşitli eğitim kurumlarına ve yardım faaliyetinde bulunan derneklere bağışlanmıştı.

Sergide eseri yer alan fotoğrafçılar

27 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında açık kalacak olan sergide dernek üyelerinden; Aytuğ Bayer, Ediz Öztürk, Ferhat Durmaz, Furkan Kara, Halil İbrahim Kırbıyık, Halit Dokuzoğuz, Hatice Öktem Kılıçaslan, Hülya Kabasakal, Hüseyin Kabasakal, Hüseyin Şalış, İlknur Akyıldız, Merih Salmaz, Metehan Güney, Oğuz Kömeçoğlu, Sedat Çelik, Semih Öztürk, Serkant Uçan, Tahsin Arslan ve Volkan Gündüz’ün eserleri yer alacak.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler