131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

GÜLTEKİN UYSAL ALİAĞA’YA GELECEK

1 Temmuz 2022, Cuma 09:32

     


Demokrat Parti (DP) Aliağa İlçe Başkanlığı görevine atanan Gürcan Alkan, oluşturduğu ilçe yönetim kurulu listesini parti merkezi  tarafından onaylanması için il başkanlığına teslim etti. Temmuz ayı sonunda yapılması planlanan Aliağa İlçe Kongresi’ne Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ında katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Gürcan Alkan,  kısa bir sure once “Düzeyli siyasete kaldığımız yerden devam edeceğim. Aliağamız için devlette edindiğim tecrübe ile hizmet etmek için var gücümle çalışacağım.” Diyerek  Demokrat Parti Aliağa İlçe Başkanlığı görevine atandığını yaptığı bir açıklamayla duyurmuştu. Demokrat Parti Aliağa İlçe Teşkilatı’nın yapılanması ve siyasi faaliyetlerini sürdürülmesi  için yönetimini de oluşturan Alkan, ilçe yönetim kurulu listesini genel merkez tarafından onaylanması için Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı’ya  teslim etti.

KONGREYE GÜLTEKİN UYSAL’INDA KATILMASI BEKLENİYOR

Alkan, yönetim kurulu listesinin onaylanması sürecinden sonra Temmuz ayı sonunda Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katılacağı Aliağa İlçe Kongresi’ni yapmayı planladıklarını söyledi.

SERKAN SELİNGİL







 
Son Eklenen Haberler