131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ERDOĞAN GELİYOR

19 Kasım 2021, Cuma 06:16

     


İzmir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı büyük oranda netleşti. Erdoğan’ın danışma kurulu toplantısının ardından Menemen’de miting yapıp Aliağa’ya da gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım Cuma günü İzmir’e yapacağı ziyarete ilişkin ayrıntılar büyük oranda netleşti. Bakanlar Kurulu’nda bulunan çok sayıda bakan ile birlikte çıkarma yapacak olan Erdoğan, ilk olarak sabah saatlerinde il danışma kurulu toplantısına katılacak. Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki danışma kurulunda partililerle buluşacak. Buradaki toplantıya AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’de katılacak. Erdoğan, daha sonra Bayraklı’da 30 Ekim’de depremden etkilenen vatandaşlar için inşa edilen konutların teslim törenine katılması planlanıyor. Burada depremzedelere yeni evlerini teslim edecek olan Erdoğan, Cuma namazının ardından Menemen’e geçmesi bekleniyor. Menemen’de halka hitap etmesi beklenen Erdoğan burada düzenlenecek mini mitingde konuşma yapacak. Erdoğan İzmir ziyaretindeki, Menemen merkezli mitingde Bakırçay Havzası’na ve kent merkezindeki konulara ilişkin konuşma yapacak.

Hamdi Erdem, “Heyecanla bekliyoruz”

Konuyla ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “Cumhurbaşkanımız İzmirimize geliyor. Burada deprem konutlarının teslimini yapıp, il danışma kurulumuzu düzenleyip, Menemen’deki programlarına katılacak. Diğer taraftan da İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli Cumhurbaşkanımızın Aliağa’ya gelmesi konusunda yoğun çaba sarf ediyor. Bizlerde bunu heyecanla bekliyoruz. Cumhurbaşkanımıza ev sahipliği yapmaktan dolayı onurluyuz, gururluyuz.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler