131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Yenitoptanci.com Binlerce Ürünün Adresi

1 Mayıs 2022, Pazar 15:34

     


Binlerce ürünü tedarik ederek küçüklü büyüklü firmalara pek çok ürün sunan yenitoptanci.com, Arasam Global tarafından kurulmuştur. “business-to-business” yani “İşletmeden İşletmeye” iş modelini benimser. Pek çok ürünün uygun fiyatlara satın alınmasını sağlayan Yeni Toptancı, ürünlerin zahmetsiz bir şekilde kargoya verilmesini de mümkün kılar.

Kurulduğu andan itibaren hizmet ağını genişletmiş ve 13000 bayiye ulaşmıştır. Bayilerine kaliteli ürünleri güvenli bir şekilde sunarak sektörde dikkatleri üzerine çekmektedir. Sizler de aradığınız ürünlere yenitoptanci.com üzerinden ulaşabilir, aradığınız ürünlere çok özel fiyatlarla sahip olma şansı elde edebilirsiniz.

Farklı Kategoride Ürünlere Zahmetsizce Ulaşın

Yeni Toptancı, geniş bir ürün seçeneğine sahiptir. Bayilerine aradıkları ürünlerin tamamına ulaşabilmesini mümkün kılmakta ve her geçen gün ürünlerine bir yenisini eklemektedir. Yeni Toptancı tarafından sizlere sunulan ürünlerin yer aldığı kategorileri şu şekilde sıralamak olanaklıdır:

·        Dekorasyon ve Aydınlatma

·        Mutfak Gereçleri

·        Banyo

·        Ev Tekstili

·        Bahçe ve Yapı Market

·        Mobilya

·        Per Shop

·        Hediye

·        Otomotiv ve Outdoor

·        Aksesuar

Belirtilen kategorilerin her birinde yenilikçi ve kaliteli ürünler yer almaktadır. Aradığınız ürüne kolaylıkla ulaşabilmek için yenitoptanci.com sitesine giriş yapabilir, ürün siparişini zahmetsiz bir şekilde verebilirsiniz. Ayrıca talep ettiğiniz ürünlerle ilgili detaylı inceleme yapabilir, ürünler hakkında öğrenmek istediklerinizi iletişim araçlarını kullanarak yetkili isimlere sorabilirsiniz.

Kolay ve Güvenli Bir Şekilde Sipariş Verin

Ürünlerini toptan satış şekilde almak isteyen firmalar, kurumsal hizmet anlayışına sahip firmalarla çalışmayı arzulamaktadır. Bu durum, istenilen ürünlere süreç içerisinde herhangi bir sorun yaşamadan ulaşabilmek adına önemlidir. Yeni Toptancı, profesyonel hizmet anlayışıyla firmalara en iyi hizmeti sunmaktadır. Sahip olduğu ilkeler dahilinde, misyon ve vizyonuna uygun hizmet sunan Yeni Toptancı, her geçen gün hizmet kalitesini arttırmaktadır.

Bahçe bakımından mobilyaya kadar birçok kategoride yüzlerce ürüne ev sahipliği yapan Yeni Toptancı, ürünlere hızlı ve kolay bir şekilde sahip olmanızı mümkün kılıyor. Siteden ürün satın almak için “bayi girişi” kısmından üye olmalı ve üye girişini sağlamalısınız. Ardından almak istediğiniz ürünleri sepete ekleyerek güvenli ödeme yöntemleri üzerinden ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Geniş ürün seçeneği ve hizmet ağı ile Yeni Toptancı fark yaratmaya devam ediyor.

 







 
Son Eklenen Haberler