131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Attack on Titan'ın Yeni Sezonu Aralık'ta

1 Ekim 2020, Perşembe 17:03

     


Eren Yeager ve maceralarına 4. Sezonla da devam ediyoruz. Büyük bir merakla beklenen Attack On Titan’ ın 4. Sezonu, 7 Aralık 2020’ de izleyicilerle buluşuyor. Sadece fragmanı bile, en çok izlenen fragman olarak anime tarihinde yerini aldı. 2009 Yılında bir manga serisi olarak yayınlanmaya başlanan Attack on Titan, okuyucuların gösterdiği büyük ilgiye paralel olarak, anime serisinin de yapılmasını neredeyse garantilemişti. Çok geçmeden 2013 yılında serinin animesi de çekilerek izleyicilerin beğenisine sunuldu. Anime serisi, manga serisinden çok daha büyük bir ilgi gördü. Aslında manga serisinde ki orijinal senaryoyu takip eden animesi, buna rağmen büyük bir ilgi görüyor. Attack on Titan izle linkine tıklayarak, serinin yayınlanmış tüm sezonlarına ulaşabilirsiniz.

4. Sezon Aralık 2020’ de

2019 Yılında yayınlanan 3. Sezonu çok beğenilen serinin, 4. Sezonunun fragmanı da yayınlanmıştı. Yayınlanan fragman öyle büyük bir ilgi gördü ki, tüm zamanların en çok izlenen fragmanı oldu. Fragmanının izlenme oranına bakarak bile, 4. Sezonun ne denli büyük bir ilgiyle beklendiğini anlayabiliyoruz. Eren Yeager, 100 yıl önce tüm insanlığa ve şehirlere saldıran devler nedeniyle, yeniden inşa edilmiş ve 3 ayrı surla korunan şehirlerden birinde yaşayan bir gençtir. 100 yıldır herhangi bir saldırı gelmemiş olmasına karşın, ilk dönemdeki acıları unutmayan insanlık, Titanların bir gün yeniden saldırma olasılığına karşılık sürekli hazırlıklar yapmaktadır. Titanların beklenen saldırısı nihayet gerçekleşir ve Eren’ in bulunduğu şehre saldırırlar.

Alınan önlemlerin hiçbir işe yaramayacağı, Titanların tahminlerden çok daha güçlü olduğu böylelikle anlaşılır. Çünkü şehir yerle bir olur ve tahliye edilebilenler dışında herkes ölür. Eren’ in annesi de ölenler arasındadır ve oğlunun gözleri önünde ölmüştür. Son anda tahliye edilen Eren, ölümden kurtulmuştur. Ölümden kurtulmasını bir şans olarak görmeyen Eren, Titanlara karşı intikam yemini eder. Tüm titanları öldürmek konusunda çok kararlı olan Eren askere yazılır. Anime izle linkine tıklayarak ulaşabileceğiniz platformumuzun, çok zengin anime arşivi içerisinde aradığınız tüm anime serilerinin bölümlerine ulaşabilirsiniz. Ülkemizin en geniş anime arşivi, sürekli yeni seriler ve yeni bölümlerle güncellenmeye devam ediliyor.







 
Son Eklenen Haberler