131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Viyo Reinforces Nedir?

2 Ocak 2021, Cumartesi 13:57

     


Viyo reinforces, köpek ve kedilerde bağırsak florası ve sindirim sistemi için probiyotik lifler içeren faydalı bir üründür. Bu ürün veterinerler tarafından özel olarak geliştirilmiştir. Düzenli kullanımda bağırsak florası ve sindirim sağlığına iyi gelecek olan 80 civarında farklı bakteri türünü içinde barındırır. Bu üründe bakteri sayısı çok fazladır.

Viyo, bakteriler sayesinde hayvanlarınızın doğal bağışıklığının güçlenmesine yardımcı olur. Bir insanda olduğu haliyle hayvanlarda da benzer bir çalışma metabolizması vardır. Bağırsak florası hastalıklara karşı savunmanın ve vücudun genel sağlığının önemli bir bölümünden sorumludur. Bu ürünü seçerken kedi ve köpek için farklı olarak geliştirilen paketlerini alabilirsiniz. Hayvanlarda her yaş grubunda kullanılabilecek bir destek ürünüdür.

Viyo Reinforces Nasıl Kullanılır?

Viyo reinforces kedi ve köpekleri sıklıkla hastalanan kişiler için uygundur. Ayrıca hayvanınızın bağışıklık sistemi düşükse de bu ürünü kullanabilirsiniz. Bunun yanında besin değeri olarak zayıf bir beslenme düzeni ya da mevsim geçişlerinde hayvanın fazla etkilenmesi gibi durumlarda Viyo yanınızda olur.

Emzirme, hamilelik ve yavruluk dönemlerinde de hayvanlar hassas olduğu için güçlendirici bir ürün doğru seçim olacaktır. Ürünü kullanırken günlük bir paket vermeniz yeterlidir. Bir kutu içinde 30 ml günlük doz bulunan 7 paket vardır. Kedi ve köpeklerde yaş önemli olmaksızın günlük bir paket yeterlidir.

Viyo reinforces sabah ilk öğünden önce vermek daha doğru olacaktır. Ayrıca kullanmadan önce iyi ce çalkalamalısınız. Bu ürün diyet listesi ya da mamayla birlikte de verilebilir.  Kalorisi düşük olan bu ürün tamamen doğal bir bileşene sahiptir.

Viyo Reinforces Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Reinforces kedi ve köpeklerde bağırsak florasında iyi bakteri oluşumunu destekleyen bir üründür. Bu üründe yer alan probiyotik lifler mide içinde öğütülmeden bağırsak florasına direkt olarak geçiş yapmaktadır.

Ürün kullanılırken bir ilaç olmadığı bilinmelidir. Bu ürün sadece beslenme konusunda takviye bir gıdadır. En etkili sonuçları elde edebilmek için veteriner hekim önerisi önemlidir. Veteriner hekim önerileri ve kullanım önerilerine uyulursa evcil hayvanlarınızın sindirim sistemi desteklenebilir.

Viyo reinforces arayışınız için https://yenicagecza.com/viyo sayfasına ulaşabiliriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler