131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

Faizsiz Ev Alma Yöntemleri Nelerdir? Hangi Firmalar Var?

2 Mart 2021, Salı 15:17

     


Faizsiz ev alma yöntemleri son yıllarda bu alanda hizmet veren firmaların çeşitlenmesi ile birlikte hızla geliyor. Konut kredisi kapsamında çok yüksek oranlarda faiz alan finans kuruluşlarının aksine, bu kuruluşlar tasarruf ve toplumsal dayanışma yöntemi ile çalışıyor. Ve almak istediğiniz evin satış bedeli ne ise, buna bir faiz eklemesi olmadan, o fiyatlar üzerinden taksitle alım imkânı sunuluyor.

Faizsiz ev almak isteyen kişiler, banka kredisi olmadan istediği evi satın alabiliyor. Bunun için Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi kapsamında hizmet veren finans kuruluşları aracılığı ile hizmet veriliyor. Bu kapsamda ev sahibi olmak isteyen kişilere sunulan finans desteği birçok önemli avantajı da beraberinde getiriyor.

Faizsiz ev alma imkânı sunan firmalar hem peşinat ödemesi olmadan hem faiz yükümlülüğü olmadan, hem de tüm ödeme planlarını kendileri hazırlayacak şekilde, çok büyük avantajlarla istediği evi satın alabiliyor. Ve bu alanda hizmet veren farklı birçok kuruluş karşımıza çıkıyor. Sizlerde faizsiz ev alma imkânı sunan firmalar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, işte o firmalar;

Eminevim firması

Eminevim firması sektördeki en eski ve en köklü faizsiz ev alım desteği sunan firmaların başında geliyor. Güçlü finansal yapısı ve geniş şube ağı ile insanların kolay ulaşabileceği bir yapılanma sunuyor. Sizlerde faiz ödemesi olmadan, bir peşinat ödemesi yapmadan ve esnek ödeme planları ile uygun şartlarda ev satın almak istiyorsanız Eminevim şubelerine uğrayabilirsiniz. Ya da Eminevim web sayfasına giriş yaparak gerekli tüm bilgilerden haberdar olabilirsiniz.

Birevim firması

Birevim firması, ayda çok cüzi rakamlar ödeyerek ev sahibi olmanızı sağlıyor. Beğendiğiniz ve sahibi olmak istediğiniz sıfır ya da ikinci el evler için faizsiz finansman desteği sağlanıyor. Bu sistem işleyişinde sizin de içerisinde bulunduğunuz gruplar oluşturuluyor. Ve bu gruplar içerisinde noter huzurunda bir sıralama yapılıyor. Sıralama sonucunda herkes kendisine çıkan aylarda faizsiz ve peşinatsız ev sahibi oluyor.

Fuzulev firması

Faizsiz ve peşinat ödemesi olmadan ev sahibi yapan ve en çok tercih edilen firmalardan birisi de Fuzulev olarak biliniyor. Bugüne kadar binlerce insanın çok uygun şartlarda ev sahibi olmasını sağlayan Fuzulev için en önemli referans ve reklam daha önce bu firma aracılığı ile ev olan üyeleri oluyor. Sizlerde Fuzulev sitesine giriş yapabilir ve bu firma bünyesinde ev sahibi olmanın şartlarını ve koşullarını inceleyebilirsiniz.

İktisatEvim firması

Faizsiz ev alımını destekleyen ve banka kredisi olmadan ev sahibi yapan firmalardan en çok başvuru alanlar arasında İktisatEvim firması da yer alıyor. Peşinat ve faiz ödemesi olmadan ve bireysel iktisat programlamalarınızı yapabileceğiniz çok özel imkanlar sunuluyor. Bütçenize en uygun olan ödeme programlarını yaparak faiz olmadan ve peşinat ödemesi yapmadan istediğiniz evi satın alabilirsiniz. 

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler