131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Estetik ve Plastik Cerrahi Uygulamalarında Teknolojik Çözüm

2 Eylül 2021, Perşembe 06:59

     


Estetik cerrahi uygulamaları ile saç ekim işlemleri, birçok kişinin ilgi alanına giren konuların başında gelmektedir. Çeşitli nedenlerden ötürü vücudunun bazı noktalarında istenmeyen görüntülerle baş başa kalan kişiler, bu konuda estetik cerrahi uygulamalara başvurmaktadır. Ayrıca saç dökülmesi sorunu yaşayan çoğu erkeğin de saç ekim işlemlerinden faydalandığı görülmektedir.

Hem estetik cerrahi uygulamalar hem de saç ekim işlemlerinin insan sağlığını tehdit etmeyecek şekilde yapılması oldukça önemlidir. Bu nedenle hijyenik ortamda ve alanında uzman personeller tarafından gerçekleştirilmesi gereken uygulamaların, kişilerin istedikleri görünümlere ulaşması noktasında çeşitli etkileri bulunmaktadır.

Hijyenik Ortam ve Teknolojik Ekipmanlarla Estetik Cerrahi Uygulamaları

Estetik cerrahi uygulamaları temel olarak vücudun çeşitli bölgelerindeki kusurların giderilmesini amaçlar. Bu bağlamda yüz, göğüs, popo, burun ve vücut estetiklerinin ön planda yer aldığı görülmektedir. Yüz estetiği kapsamında yüz bölgesinde yer alan bölgelerde değişim hedeflenir. Burun estetiği, yanak yağı aldırma estetiği başta olmak üzere pek çok uygulama bu kapsamda değerlendirilebilir.

Popo estetiğinde de güzel ve hacimli bir popo formuna ulaşmak amaçlandığı için işlemler, bu amaca yönelik gerçekleştirilir. Vücut ve meme büyütme estetiğinde de benzer hedefler bulunduğu için estetik cerrahi uygulamalarında temel olarak kusurlu bölgenin istenilen görünüme ulaşması için teknolojik ekipmanlarla işlemler yapılır. Bu işlemlerin her birinde planlı ve sistemli adımların uygulanması, sonucun başarılı olması adına oldukça önemlidir.

Yenilikçi Çözümlerle Saç Ekim İşlemleri

Saç ekim işlemleri, saç dökülmesi sorunuyla baş başa kalan kişilerin tercih ettiği uygulamalardan bir tanesidir. Çeşitli nedenlerden dolayı dökülen saçlar, kişinin kendisini rahatsız hissetmesine neden olabilir. Bu durum, saç ekim uygulamalarından faydalanılmasına sebep olabilmektedir. Bunun yanı sıra kaş, bıyık, sakal ekimi ve PRP saç tedavisi de ön plana çıkmaktadır.

Cılız ve seyrek saç ile kaşlara sahip olan kadınların saç ve kaş ekim uygulamalarını tercih ettiği bilinmektedir. Seyrek sakal ve bıyık formuna sahip erkekler de çoğunlukla saç ve bıyık ekimi uygulamalarından faydalanmaktadır. Milano Klinik her bir uygulama için teknolojik cihazlar kullanmakta ve yenilikçi çözümler üzerinden uygulamaları gerçekleştirmektedir. Ayrıca hijyenik ortamda hizmet verilmekte olup uygulama öncesinde hastaların sağlık durumları tespit edilmektedir.

 







 
Son Eklenen Haberler