131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

Doğayı Koruyan Matara, Giyim Ürünü ve Aksesuar Tasarımı: SuCo

2 Kasım 2021, Salı 14:57

     


SuCo, doğayı koruyan suluk matara, giyim ürünleri ve aksesuarları satışa sunan bir e-ticaret sitesidir. En gözde ürünleri SuCo suluk mataralardır. Katlanabilen yapıları ve tekrar kullanıma uygun formlarıyla dikkatleri üzerine çeken mataralar, farklı tasarımlara sahiptir. SuCo’lar 2016 yılından beri sürdürülebilir bir üretim anlayışıyla imal ediliyor ve müşterilere sunuluyor.

Firma tarafından tasarlanan farklı kategorilerdeki ürünler de tüketim bilinci oluşturmaya yönelik çalışmaların bir ürünüdür. Temel olarak “sıfır atık yaşam” bilinciyle hareket edilmekte ve üretimler bu anlayış üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Sürdürülebilir ve Yenilikçi Ürünler

Sürdürülebilir bir üretim anlayışının hakim olduğu tasarımlar, doğanın tahribini de önlemeyi hedeflemektedir. SuCo suluk matara ve diğer ürünlerde, doğa sorunlarına dikkat çeken bir yapının olduğu görülüyor. Mataralarda dikkat çeken özellik, tekrar kullanıma uygun olmalarıdır. Ayrıca BPA içermedikleri için sağlıklı bir tasarım olduğu söylenebilir.

Buzlukta dondurmaya uygun olan suluk mataralar her yere rahatlıkla taşınabilir. Katlanabilir tasarımla kullanım kolaylığı vadetmektedir. Mataraların çantada ve diğer pek çok yerde kolay taşınabilmesi için suluk mataralar da satışa sunulmaktadır. Genellikle atık ürünlerden tasarlanan sweatshirtlar, insan sağlığına olumsuz etki eden maddeleri içermez.

Bez çantalarda, doğa problemleri tema olarak kullanılmıştır. Ağartıcı kullanılmayan çantalar, elde yıkanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Tekrar kullanıma uygundur, özel tasarımlarıyla müşterilere web sitesi üzerinden sunulmaktadır. Aynı zamanda Suco sporcu suluğu, okul ve çocuk suluğu modelleri için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Doğanın Korunmasına Dikkat Çeken Çok Özel ve Nitelikli Koleksiyonlar

SuCo ürünlerinin her birinde, doğanın korunmasına yönelik temalar göze çarpar. İlgilerin bu konu üzerine kayması adına çok özel koleksiyonlar üretilmiştir. SuCo koleksiyonları; Denizde, Elementler, Kıyıda, Şehirde ve Art Koleksiyonudur. Her bir koleksiyonda, gezegenin çok daha yaşanabilir bir yer olabilmesi için hangi adımların atılması gerektiğine yönelik vurgu bulunuyor.

Art Koleksiyonunda ise sanatın çok özel yansımaları bulunuyor. SuCo suluk mataralardaki sanatsal dokunuşlar, ürünlerin göze hitap etmesini sağlıyor. SuCo için özel olarak tasarlanan sanatsal çizimler, ürünlerin çok daha nitelikli bir hal almasını sağlıyor. SuCo ürünlerinin her biri mataramasu.co sitesi üzerinden müşterilerle buluşmaktadır. Ürünlerle ilgili detaylı bilgileri site üzerinden edinebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler