131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

Gençlik Aşısı Etkileri Nelerdir? İşlem Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

2 Aralık 2020, Çarşamba 20:36

     


Gençlik aşısı cildin genç görünümünü, nemini ve ışıltısını uzun süre korumak amacıyla yapılan bir kokteyl aşısıdır. Gençlik aşısı, ciltte zamanla oluşan sarkma ve kırışıklık gibi deformasyonların giderilmesine yardımcı olur. İçerisinde hyaluronik asit ve amino asitlerler bulunmaktadır.10-15 dakika işlem süresi olan gençlik aşısı, cilde küçük iğneler aracılığıyla uygulanıyor.

Gençlik aşısı cildi yeniden yapılandırır, cildin kaybettiği nem seviyesini geri kazandırır. İçerisinde alerjik reaksiyona sebep olacak bir madde bulunmadığı için güvenilirdir. Yan etkisi yok denecek kadar azdır. Fakat bazı insanlarda işlem sonrası kızarmalar ve morarmalar görülmektedir. Bu durum birkaç gün sonra geçmektedir. Ekstrem bir alerjik durum yaşayanlar doktorlarına gözükmelidir. 

Gençlik aşısı ortalama altı ay süreyle kalıcı olabilmektedir. Parlaklık ve elastiklik hissi on iki ay kadar sürebilmektedir. Gençlik aşısının etkileri hemen görülebilir. Parlaklık ve canlılık beş altı gün içerisinde gözle görülebilir. Bolca su tüketilir ise etkiler daha kalıcı olabilir. Uygulamanın sonraki günü makyaj yapılabilir. İşlem sonrasında hamam, sauna gibi sıcak ortamlara girilmemesi, işlem yapıldığı gün banyo yapılmaması tavsiye edilir.

Kimler İçin Uygun ?

Gençlik aşısı cildin nemine ve ihtiyacına göre 20 - 30 yaş aralığındaki insanlara uygulanabiliyor. Özellikle yoğun güneşe maruz kalan insanlarda, alkol ve sigara tüketen insanlar ihtiyaç duyabiliyor. Gençlik aşısı hakkında detaylı bilgi almak için https://blancclinic.com/ sitesine göz atabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler