131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Konteyner Ev Sayesinde Artık Hayal Ettiklerinize Kavuşabilirsiniz

3 Şubat 2022, Perşembe 11:25

     


Konteyner evler dikkat çekici ve çarpıcı modelleri ile kullanıcılar ile buluşuyor. Pandemi döneminin dünyayı sarsması nedeni ile birçok sektör oldukça zor durum ile karşılaştı. Bu sektörler arasında yer alan inşaat sektörü pandemi sürecinde artan fiyatlar nedeni ile ev satışlarında eski dönemlere göre %80 oranında bir azalma durumu ile karşılaştı. Artan göçler, salgın problemleri, kişilerin farklı alanlara ve noktalara akın etmesine neden oldu. Artan göçler nedeni ile büyükşehirlerde yaşamak oldukça zorlaştı. Sosyal yaşamın kalabalıktan bu denli etkilenmesi, trafik problemlerinin oluşması ve salgın hastalıklarının kişilerde oluşturduğu çeşitli riskler nedeni ile müstakil bir evde daha sakin ve dingin bir şekilde yaşamını sürdürmek isteyen kişiler küçük şehirleri tercih ediyor. Özellikle bir arsaya sahip olan insanlar için büyük bir buluş olan konteyner ev, klasik betonarme evlere göre pandemi sürecinde en çok tercih edilen ev modeli oldu. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak hayallerinizdeki evi sizlere kısa süre içerisinde teslim eden konteyner evler, birbirinden farklı model ağı çeşidi ile sizlere sunuluyor. Sizler de konteyner ev modelleri ile Türkiye’nin her noktasında kendinize ait bir ev sahibi olmak isterseniz prefabrik evleri tercih edebilirsiniz.

Konteyner evlerin yapım süreçleri hem kolay hem de pratiktir. Bu özelliği yoğun tempoda çalışanlar ve kısa bir süre içerisinde yeni hayatına geçiş yapacak olan kişiler için büyük fayda sağlar. İstenilen her bölgeye kurulabilen konteyner ev görünüm açısından da kurulum yapılacak alanlara ayrı bir estetiklik kazandıracaktır. Konteyner evlerin iç ve dış dizaynı tamamen sizlerin istek ve arzusuna göre tasarlanabiliyor. İster küçük bir yapısı olan şirin mi şirin bir eve sahip olmak isterseniz bu standartlara uygun konteyner ev yaptırabilirsiniz. Herkesin hayal ettiği ev birbirinden farklı olmasından dolayı kendine her gün değer katan konteyner ev sektörü, kişilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni modellerini ve gelişimlerini bu ihtiyaçlar doğrultusunda belirleyerek iç piyasaya sunuyor. Konteyner ev fiyatları için belirlenen fiyatlar ile sizler de uygun fiyatlardan yararlanmak isterseniz konteyner evleri tercih ederek yaptırabilirsiniz.

Konteyner Evler Kaliteli Malzemeleri Sayesinde Her Koşula Uyum Sağlıyor

Konteyner ev yaptırmak isteyen kişilerin araştırdığı konulardan bir tanesi konteyner evlerin yapımında kullanılan malzemelerdir. Üretim aşamasında kullanılan malzemelerin dayanıklılığı evin aktif bir şekilde kullanılabilmesi için önem arz eder. Konteyner ev yaptırırken tercih edilen malzemeler tamamen isteğe bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak tüm konteyner ev modellerinde çelik konstrüksiyon malzemeler kullanılıyor. Bu malzemeler evin dayanıklılığını artırdığı gibi, deprem ve benzeri problemlere karşı da koruma sağlıyor. Kolon ve kiriş gibi detaylar ev içerisinde bulunmamasından dolayı konteyner evlerin koruması çelik konstrüksiyonlar ile sağlanır. Böylelikle uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Konteyner evler 4 mevsim kullanılabilecek şekilde üretilir. Dış katmanı yağmur, kar gibi kötü hava koşullarına karşın korunaklıdır. Aynı zamanda rutubet, küf gibi problemler evin içerisinde bulunmaz.

Konteyner evlerin tavan kaplamasında ısı izolasyonu ayarlaması yapılır. Bu sayede evin içerisi yaz aylarında soğuk, kış aylarında ise oldukça sıcak olabilmektedir. Pencerelerde ise PVC sistemli çift cam kullanılmaktadır. Pencere ebatları tamamen sizlerin isteğine göre dizayn edilir. Oldukça modern görünümleri olan pencereleri tercih ederek evinizi kusursuz bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Konteyner Ev Modelleri İstediğiniz Boyuta Göre Uyarlanabiliyor

Konteyner ev modelleri 2022 yılında da yeni ve benzersiz modelleri ile dikkat çekiyor. Konteyner ev modelleri her açıdan ele alındığında hem herkesin bütçesine uyum sağlıyor, hem de herkesin ev sahibi olabilmesine imkan tanıyor. Konteyner ev modelleri 2+1 standart evler, 1+1 konteyner ev, dublex konteyner ev, villa konteyner ev şeklinde birbirinden farklı model seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Bu modeller arasından kendi isteğinize göre bir ev modeli belirleyerek uyarlama yapabilir ve evlerinizin her detayını tamamen kendi isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Konteyner ev fiyatları, sunmuş olduğu bu avantajlar ele alındığında klasik betonarme yapılardan %80 daha uygun fiyatlıdır. Yüklü bir borç altına girmeden artık ev sahibi olmak konteyner evler sayesinde daha da kolay. Sizler de bu konteyner ev modelleri arasından ihtiyaç duyduğunuz boyutları belirleyerek yaptırabilir, kısa süre içerisinde konteyner evinize sahip olabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler