131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Advopass Otomasyon Sistemi

3 Ağustos 2021, Salı 13:14

     


Advopass, profesyonel bir şekilde hazırlanmış bir avukatlık otomasyon sistemidir. Avukatlar tarafından hazırlanan bu sistem, avukatların işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmesini mümkün hale getirmektedir. Teknolojik alt yapı ile oluşturulan sistem, yeni nesil bir çözüm yöntemi olarak da değerlendirilebilir. Sunulan sistem ile birlikte gelir-gider takibi yapılabilmekte, bireysel ve ekip performansı ölçülebilmekte ve iş raporlaması gerçekleştirilebilmektedir. Bunların her biri, yenilikçi çözüm ve uzman ekip dahilinde oluşturulan avukat otomasyon sistemiyle sağlanabilmektedir.

Uzman Ekip ile Yenilikçi Çözüm Önerileri

Alanında uzman, deneyimli ve profesyonel hizmet anlayışına sahip ekip ile gerçekleştirilen hizmetler, temelde avukatlar tarafından avukatlar için çözüm sağlamaktadır. Yeni nesil entegre ve modüler bir avukat sistemi olan Advopass.com, avukatların işlemlerini hızlı, sorunsuz ve oldukça konforlu bir şekilde yapabilmesini mümkün kılmaktadır.

Bilindiği üzere avukatların iş yükü oldukça fazladır. Bu iş yükü, bu meslek erbaplarının büyük bir yoğunluk içerisinde olmasına neden olmaktadır. Fakat avukat otomasyon sistemi, avukatların iş yükünü azaltabilecek bir teknolojiye sahiptir. Bu bağlamda sunulan sistem ile genel olarak aşağıdaki işlemler yapılabilir:

·        Avukatlar tarafından dosyalar elektronik ortama hızlı ve kolay bir şekilde aktarılabilir. Bu sayede dosyalarda yer alan bilgilere her yerden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.

·        Yapılması gereken adliye ve büro işleri, duruşma gün ve saatleri programa eklenebilir, ayrıca kurulan alarm ile önemli işlerin unutulması engellenebilir.

·        Ayrıca müvekkillerin isimleri, numaraları ve vekalet bilgileri olmak üzere pek çok bilgi kaydedilebilir.

Avukat otomasyon sistemi ile yapılabilen işlemlerden bazıları bunlardır. Bu işlemler, avukatların mesleklerini çok daha rahat bir şekilde icra etmesini olanaklı hale getirmektedir.

Advopass ile Avukat Otomasyon Sistemi

Advopass, yenilikçi çözümler sunan ve avukatların işlemlerini hızlı ve konforlu yapabilmesini sağlayan bir avukat otomasyon sistemidir. Uzman bir ekip ile birlikte oluşturulan sistem, zaman alan işlemlerin daha kısa sürede yapılmasını olanaklı hale getirir. Sunulan otomasyon sistemi ile genel olarak aşağıdaki gibi sıralananlar yapılabilir:

·        Günlük zaman girişi ile gelir-gider takibinin profesyonel bir şekilde yapılması

·        Bireysel ve ekip performansının ölçülmesi

·        İş raporlaması

·        Kaynak optimizasyonu

Bu ve bunun gibi işlemler, Advopass ile oldukça teknolojik bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

 







 
Son Eklenen Haberler