131019098
29 Mart 2024, Cuma

Desenli Şal Modelleri Kombinleri

3 Ağustos 2021, Salı 13:20

     


Tesettür giyim konusunda başörtü, çanta ve ayakkabı uyumları seçilmiş olan tarza uyum sağladığında şık bir görünüm kazanılır. Tesettürlü kadınların tamamlayıcı aksesuarları olan şal modelleri, olmazsa olmaz parçalar arasında yer almaktadır. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Fresh Scrafs, şallar arasında seçim yapmanız konusunda size birçok ürünü sunar. Düz renk kıyafetler için desenli şal modelleri kullanmak, daha hoş bir görünüm kazanılmasını sağlar. Her yaşa ve tarza hitap etmeyi başaran şallar arasında genelde kırışmayan modeller tercih edilmektedir. Seçilen modeller arasında renklere uyumlu olan kombinler elde edilmesi mümkündür.

Ekose Desenli Şal Modelleri

Tüm giyim ürünlerine yakışan ekose motifleri, hem yazlık hem de kışlık kıyafetler ile oldukça uyumlu bir şekilde kullanılabilmektedir. Ayakkabı, çanta ya da şallarda kullanılan ekose desenler, sportif bir şıklık sunar. Bu nedenle tesettür giyim konusunda sıkça tercih edilmektedir. Ekose desene sahip olan şallar, tercih edildiklerinde şal içerisinde sade renge sahip bir kıyafet kullanılmalıdır. Bu modellerde pamuğa sahip olan kumaşlar ön plana çıkmaktadır. Sundukları rahatlık ve konfor ile her mevsim kullanımı uygundur.

Yıldız Desenli Şallar

Yıldız gibi birçok farklı objeler, şal modellerinde desen olarak kullanılabilmektedir. Yıldızlı tasarıma sahip olan şallar sportif görünümleri ve enerjik tasarımlarıyla kombinlere dinamik bir uyum sağlarlar. Ana renk üzerinde beyaz ya da açık renk kullanılan tonlar sade kombinlerde yıldız gibi bir zarafet sunarlar. Her mevsim kullanımı mümkün olan modeller, pamuksu dokusu ile ütü gerektirmemektedir. Birbirinden harika şal ve eşarp modellerine www.freshscarfs.com  ile ulaşmanız mümkündür. Bulundurduğu geniş şal koleksiyonu ile hayallerinizdeki şala sahip olabilirsiniz.

Zincir Desenli Şallar

Zincir Desenli Şallar, tesettür giyim konusunda en trend şal modelleri arasında yer almaktadır. Klasik bir şıklık arayanlar için hoş bir seçimdir. Eşarplarda boş çerçevenin etrafında kullanılan kalın zincirler, şal modellerinde yerini daha ince ve örtüyü kaplayacak şekilde kullanılabilmektedir. Ana renk üzerinde aynı tonlarda kullanılan zincirler, siyah olarak da modeli tamamlayabilmektedir. Birbirini tamamlayan harika renk tonlarına Fresh Scarfs ile ulaşabilirsiniz.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler