131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

Mutlu Yaşam: Uzman Psikologlarla Online Terapi

3 Ağustos 2021, Salı 13:24

     


Online terapi ve online psikolog, gelişen teknolojinin sunmuş olduğu imkanlar kapsamında yer almaktadır. Bilindiği gibi günümüz dünyası, yoğun stresin hayatın her alanında bulunmasına neden olur. İş hayatında ya da gündelik hayatta kişi yaşamını zorlayan stres, çeşitli hastalıklar için de risk faktörüdür. Bunun yanı sıra çocukluk dönemi travmaları, kaza ve kayıp durumları, ayrılık; kişilerin arzu ettikleri yaşam standartlarından uzaklaşmasına neden olabilir.

Bu ve bunun gibi durumlarda uzman psikolog desteği, sorunların daha da büyümemesi adına bir hayli önemlidir. Bu nedenle psikolojik sorunlarla baş başa kalan kişiler, uzman desteğinden faydalanmaktadır.mutluyasam.com.tr, tam da bu noktada yenilikçi çözüm önerileriyle devreye girmektedir. Alanında uzman psikologlarla hizmetlerini sürdürmekte ve kişilere internet ortamında terapi ve psikolog desteği sunmaktadır.

Terapi Hangi Durumlarda Gerekli?

Terapi, çeşitli durumlarda alınması gereken yöntemlerinden bir tanesidir. Gündelik hayat içerisinde çok çeşitli durum, kişilerin ruhsal ve fiziksel anlamda sağlıklarının olumsuz bir yöne ilerlemesine neden olmaktadır. Terapi hangi durumlarda gerekli sorusu kapsamında şu şekilde bir sıralama yapmak olanaklıdır:

·        Depresyon ve depresyonun olumsuz etkileri

·        Fobiler

·        Stresle başa çıkamama durumu

·        Anksiyete bozuklukları

·        Ayrılık sürecinde yaşanan olumsuzluklar

·        Panik atak ve sosyal yaşantının olumsuz etkilenmesi

Bu ve bunun gibi durumlarda terapi alınması gerekli olabilmektedir. Mutlu Yaşam, alanında uzman psikologlara sahiptir ve psikologlar yardımıyla terapi alması gereken kişilere online bir şekilde hizmet vermektedir.

Online Terapi ve Online Psikolog Hizmeti Nedir?

Online psikolog ve online terapi, gündelik hayatta tek başına sorunlarla başa çıkılamadığı durumlarda alınabilecek destekler olarak karşımıza çıkar. İnternet ortamında yapılan görüşmeler, kişilerin bulundukları ortamdan ayrılmadan destek alabilmesini olanaklı hale getirmektedir. Bu kapsamda müsaitlik durumlarına göre psikologlardan randevu alınabilmekte olup belirlenen zaman dilimi içerisinde, randevulara online bir şekilde giriş yapılabilmektedir.

Mutlu Yaşam, teknoloji ile entegre bir hizmet sunmakta ve bireylerin bulundukları konfor alanından uzaklaşmadan psikolog desteğinden faydalanmasını olanaklı hale getirmektedir. Kişiler, sistem üzerinden randevu alabilmekte ve aldıkları randevulara katılarak gündelik hayatındaki konforu yakalayabilmek için görüşmelere katılım sağlayabilmektedir.

 

 







 
Son Eklenen Haberler