131019098
19 Mart 2024, Salı

Çamlıhemşin’de Tabiatla İç İçe Konfor Dolu Bir Konaklama Deneyimi: Nani Butik Otel

3 Ağustos 2022, Çarşamba 16:32

     


Nani Butik Otel, tabiatla konforun kesiştiği özel hizmet anlayışıyla doğa tutkunlarına ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi vadediyor. Tamamı ahşaptan inşa edilen otel, Rize’nin en özel lokasyonlarından olan Çamlıhemşin’de konumlandırılmıştır. Ayder Yaylası’nın büyüleyici atmosferini bünyesinde barındıran Nani Butik Otel, yeşilin her tonuna ev sahipliği yapıyor.

Yüksek standartta hizmet anlayışı, farklı oda seçenekleri, tamamen doğal tasarımı, nehir manzaralı odaları ve bungalov evleri ile Nani Butik Otel, tabiatın merkezinde konforu derinlikli olarak hissedebilme imkanı sunuyor. Konum bakımından da ziyaretçilere önemli avantajlar vadeden otel, Rize’nin dünyaca ünlü yaylalarının tam merkezinde yer alır.

Tamamı Ahşaptan Oluşan Odalar ve Bungalov Evler

Karadeniz’in doğal güzelliklerinden ilham alınarak tasarlanan Nani Butik Otel, tamamen tabiat merkezli bir konsepte sahiptir. Tesis, ahşap malzeme kullanılarak inşa edilmiş ve odalarda tabiat temasına yer verilmiştir. 5 adet nehir manzaralı odaya da ev sahipliği yapan tesis, ziyaretçilerine doğanın tam ortasında konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor.

Nani Butik Otel’de standart odaların dışında bungalov evlerde yer alıyor. Estetik görünümü ve doğal içeriğiyle adeta bir huzur kaynağı olan bungalov evler, aynı zamanda yüksek standartta konfor vadediyor. Tamamen doğal materyaller kullanılarak oluşturulan bungalov ev tatil seçeneği ile Karadeniz’in herkesi kendine hayran bırakan sıra dışı tabiatını içinizde hissedebilirsiniz.

Yaylalar Şehir Rize’nin Tüm Doğal Güzelliklerine Kolay Ulaşım

Nani Butik Otel, Rize’nin dünyaca ünlü birçok yaylasına oldukça yakın konumdadır. Dünyanın her yerinden binlerce ziyaretçi ağırlayan Rize yaylalarının hemen tamamına Nani Butik Otel konaklamasında konforla ulaşmak mümkündür. Ayder Yaylası’na oldukça yakın bir konumda yer alan Nani Butik Otel; Gito, Yaylası, Huser Yaylası ve Pokut Yaylası gibi doğal güzelliklere de komşudur.

Rize’nin doğa harikası yaylalarının yanı sıra Nani Butik Otel, Rize ve diğer önemli Karadeniz şehirlerinin merkezine oldukça yakın konumdadır. Trabzon’a sadece 1.45 saat uzaklık konumlanan tesis, Uzungöl’e 1.30 saatlik mesafededir. Ayrıca Batum’a ve Borçka Karagöl’e 1.30 saatte ulaşabilme imkanı sunan Nani Butik Otel, Rize şehir merkezine ise sadece 45 dakika uzaklıktadır.

 







 
Son Eklenen Haberler