131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Türkiye'nin Kaliteli Çeyiz Mağazası Elart

4 Eylül 2020, Cuma 13:34

     


Türkiye'nin kaliteli çeyiz mağazası olan Elart ürünlerinde kaliteyi ön planda tutarak geniş ürün yelpazesiyle farklı renk ve desenleriyle ev tekstilde fark yaratacak ürünleri ortaya koymaktayız. Son moda trend ürünlerle kaliteyi siz değerli müşterilerimize taşımaktayız. Elart ürünleri için online olarak ya da bayilerimizden alışveriş yapma imkanınız mevcuttur. Yaptığınız tüm  alışverişlerinizde  müşterilerimizin her zaman yanındayız. 

Elart olarak ürünlerimiz ile birlikte sizlere hizmetimizi de satıyoruz. Ürünlerimizde hata olma olasılığı düşük olup müşterilerimiz her hangi bir sıkıntı yaşadığı taktirde her türlü istekleri karşılanmaktadır ve elart ürünleri firma garantisi altındadır. Kendimizi sürekli yenilemekte ve geliştirmekteyiz aynı zamanda dinamik, çalışkan, tasarımcı ekip arkadaşlarımızın dokunuşlarıyla ürünlerimiz hayat buluyor.

Ürünlerimiz kendi mağazamız dışında birçok satış noktasında yerini almakta ve size sunduğumuz kaliteli hizmet bu yerlerde devam etmekte olup aynı fiyat istikrarı ile satışa sunulmaktadır.

Ürünlerimiz %100 yerli üretim olup elart ürünlerimiz ile büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyerek dünyaya açılmak hedefimiz. Sizlere sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımız firmalar tarafından taktir toplamakta olup Türkiye'de hızla büyümekteyiz.  Elart.com adresinde görebileceğiniz tüm ürünleri doğru partnerler ve satış noktaları seçerek bu yerleri kendi iş yerimiz gibi görüp aynı özen ile sizlere ulaştırıyoruz.

Elart Ürünleri

  • Mutlu Set; bu ürünümüzün birçok renk ve desen  seçeneği mevcut olup içerisinde yorgan, çarşaf, volanlı kırlent, düz yastık kılıfı, dekoratif kırlent, çok amaçlı çanta ve lavanta kesesi şeklinde bir settir. Ürünlerimiz özel tasarım olup desenli kutularında gönderilmekte aynı zamanda zararlı maddeler ve alerjik ürünler içermez, cildinizi tahriş etmeyip sağlığınız için üretilmiştir.  Aldığınız ürün akma testlerinden geçirilmiş olup renk atma ve akma problemi yaşanmamaktadır.
  • Çeyiz Paket ; sizin tercih ettiğiniz birçok desen, farklı model ve renk seçeneklerimiz mevcuttur. Paketin içeriğinde yatak örtüsü takımı, nevresim takımı, battaniye, silikon yorgan, silikon yastık, bazı takımlarda bornoz seti mevcuttur. Kaliteli, bütçenize uygun, son moda trend renkler ve desenlerle çeyiz paketinize ulaşıp içeriğindeki doğal, pamuklu, şık ve sade ürünleri tercih edebilirsiniz.
  • Yatak Örtüleri; yataklarınızı süsleyecek birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle çift kişilik, günlük çift kişilik ve günlük tek kişilik ürünlerimiz mevcuttur. Ürünlerimiz sizlerin sağlığı düşünülerek tasarlanmış olup kanserojen maddeler ve alerji yapacak maddeler kullanılmamaktadır. Cildinizi tahriş edecek zararlı ürünlerden kaçınılmaktadır %100 kendi üretimimiz olup ürünlerimizin her zaman arkasındayız ve firmamız tüm ürünlerine garanti sağlamaktadır.
  • Pike ve Yatak Seti nevresimli pike takımları çok amaçlı olup ister yatak örtüsü gibi kullanın ister de pike olarak her mevsime uygun şık, sade ve modern çizgilerle kaliteyle üretilmiştir. Sizlerin seçeneğine sunulan ürünlerimizde dönemin trendleri seçilerek kreasyonlar hazırlanmaktadır.  Yatak setlerimiz özel dokunuşlarla üretilerek kombinler yapılarak yataklarınıza şıklığı, modernliği taşımakta istenilen uyumu sağlamaktadır. Ayrıca alternatif bir çok seçtiğiniz ürünlerin renk seçenekleri mevcuttur. Keyifle uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünlerimiz siz değerli müşterilerimizin hizmetinde.
  • Battaniye Seti bu setimizdeki ürünlerde farklı renk seçenekleri mevcut olup desenli baskılı seçenekleriyle aynı zamanda ürünleri yıkadığınız zamanlarda desen kalıcılığı garantimiz altındadır ve battaniye tüylerinin dökülmeyeceğini garanti vermekteyiz. Sizlere rahatlık sağlayacak ürünümüz çok yer kaplamaz ve kalitesi sayesinde  severek uzun zaman kullanabilirsiniz.
  • Nevresim Takımı ürünümüz çarşaf, nevresim ve iki yastıktan oluşmaktadır. Sizlere kaliteyi getirerek uygun fiyatlara sağlayıp  herkesin rahatlıkla uzun yıllarca kullanabileceği ürünümüz mevcuttur.
  • Havlu&Banyo bornoz seti, hamam seti ve klozet takımı olarak ürünlerimiz mevcuttur. Kaliteden ödün vermeden sizin istekleriniz doğrultusunda sürekli değişen dünyada bizde tasarımlarımıza yenilikler katarak sizlere ürünler sunmaktayız.
  • Nişan seti&Cibinlik son dokunuşların ürünü olan cibinlik yataklarınızı süsleyecek. Nişan setlerimizde ise kadife seccade, bohça, havlu, tespihlik, Kur'an-ı Kerim kabı mevcuttur.
  • Yemek&Salon Takımları masa örtüsü, ranır, peçetelik olarak yemek takımlarımız mevcut olup salon takımlarımız hayal tülden üretilen setiyle mevcuttur. Burada anlattığımız setlere elart.com adresinden ulaşarak ürünlerin görsellerini görebilirsiniz. Elart.com adresinden beyendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek kaliteli, güvenilir alışveriş yapabilirsiniz.

Elart ürünleri ile  siz değerli müşterilerimize güvenli alıveriş hizmeti sunmakta olup üstelik elart.com sitemizden yaptığınız alışverişlerde aynı gün içerisinde ve ücretsiz kargo hizmeti sunmaktayız. Ödeme seçeneklerimizde kredi kartına taksit de mevcuttur. Her zaman müşteri memnuniyeti için çalışıp sizlerin istekleri doğrultusunda kendimizi yenilemekte ve ürünler ortaya koymaktayız. Elart kalitesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 







 
Son Eklenen Haberler