22 Ekim 2024, Salı

CNC Lazer Kesim Ünitesi

6 Kasım 2023, Pazartesi 16:04

     


Bilindiği üzere sac metaller hayatımızın birçok alanında yer alıyorlar. Örneğin trafikte otomobiller, trenler veya otobüslerin yanı sıra evlerimizde kullandığımız fırınlara kadar birçok alanda bu metallerden yararlanılıyor.

Metal işlemek için fiber lazer kesim makinesi ihtiyacı da ortaya çıkabiliyor. Fiber lazer makinesi üreten birçok firma yabancı uyrukludur. Fakat bu teknolojiyi ülkemize kazandıran önemli bir kuruluş da yer alıyor. MVD Makine 1950 yılında çıktığı bu yolda günümüzde de makine imalat alanında çok önemli işlere imzasını atıyor.

Fiber lazer ve plazma makineleri imalatçıların en çok ihtiyaç duyduğu ünitelerdendir. Bu makinelere her şehirde sanayilerde rastlanır. Çünkü metal sacları işlemenin en kolay ve düzgün yolu lazer makineleri kullanmaktır. Ayrıca bu makineler hassas kesimler yapabileceğinden savunma sanayi gibi alanlarda da parçaların kullanımı mümkün olabilir.

Makine İmalatında Göz Önünde Bulundurulacak Hususlar

Bilindiği üzere bir makine arıza yaptığı zaman makine servisini çağırmak gerekir. Yurt dışından alacağınız lazer makine uzun süreler servis beklemek anlamına gelebilir. Fakat ülkemizin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği lazer makinelerde daha fazla beklemenize gerek kalmaz.

MVD Makinenin mühendislerinin geliştirdiği bu ürünler hafif ve bir o kadar da dayanıklıdır. Tabi ki bir makinenin uzun ömürlü ve sağlam olması şarttır. Bununla birlikte yerli yazılım ve Türkçe dil seçeneklerinin olması da kullanıcılar açısından büyük kolaylıklar sağlar.

Her türlü lazer ve plazma makinelerine göz atabilmek için https://www.mvd.com.tr/tr/urunler/fiber-laser-ilaser web sitesini hemen şimdi ziyaret edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler