131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Kolay Hazırlanan Tatlı Çeşitleri

7 Nisan 2020, Salı 16:42

     


Evde bulunan malzemelerle hızlı ve kolay bir şekilde leziz tatlılar hazırlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan sadece bu lezzetli tatlı çeşitlerinin tarifleri olacak! İşte sizin için birkaç öneri...

* İrmik Helvası

Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği irmik helvası damakları  şenlendirmek için tercih edebileceğiniz en ideal tatlı çeşitlerinden biridir. Yapımı zor gibi görünse de aslında dakikalar içerisinde bu lezzetli tatlıyı hazırlayabilirsiniz. Şerbetli tatlılardan hoşlananlar için ayrı bir öneme sahip olan irmik helvası akşam yemeklerinden sonra da tüketilebilir.

* Etimek Tatlısı

Özellikle misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebileceğiniz bir tatlı çeşidi olan etimek tatlısı yumuşak kıvamı,  muhteşem lezzeti ve ideal tatlı oranıyla vazgeçilmezlerinizden biri haline gelebilir.  Etimek tatlısını dakikalar içerisinde hazırlayarak ailenize ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Bu arada etimek tatlısı tarifine Yemek.com adresinden ulaşabileceğiniz bilgisini de aktaralım. Bu sitede kolay anlaşılır bir dille anlatılan çok sayıda farklı tatlı tarifi mevcut.

* Kupta Muhallebi

Muhallebi hazırlamak zaten çok fazla yormuyor. Süsleme çalışması için de çok fazla zaman ayırmanız gerekiyor. İşte bu nedenle  kupta muhallebi rahatlıkla tercih edebileceğiniz tatlı çeşitlerinden biridir. Hafif ve sütlü tatlılardan hoşlananlar için çok daha cazip bir seçeneğe dönüşen  kupta muhallebi tarifini internetten bulabilirsiniz. Meyve parçacıkları ile iştahları kabartan bir sunum hazırlamanız mümkün!

* Bisküvili İrmik Tatlısı

Bisküvi kullanarak hazırlayabileceğiniz en kolay tatlı çeşitlerinden biri karşınızda!  İrmik ve bisküvinin buluşmasından doğan bu lezzet şölenini bir defa deneyenler bir daha vazgeçemiyor. Üstelik hazırlanması hem kolay hem de keyifli! Mutfakta çok fazla hünerli olmasanız bile bisküvili irmik tatlısını kolaylıkla yapabilir ve ortaya muhteşem bir lezzet çıkarabilirsiniz.

* Fırın Sütlaç

Geleneksel tatlı çeşitlerinden biri olan sütlaç fırında pişirildiğinde ortaya gerçekten karşı konulamaz bir lezzet çıkıyor. Sütlaç hazırlamanın zor olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sadece kıvamını tutturmak için sıklıkla karıştırmamız gerekiyor. Her evde bulunan basit malzemeler ile yapabileceğiniz  fırında sütlaç tatlısı özellikle çocukların severek tükettiği tatlılardan biridir. Eğer daha farklı tatlı tariflerini ulaşmak  istiyorsanız rotanızı hemen Yemek.com adresine çevirin. Bu sitede aradığınız her türlü tatlı tarifine ulaşabilirsiniz.

 

 







 
Son Eklenen Haberler