131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

Kraft Kutuların Günümüzdeki Kullanım Alanları

7 Aralık 2019, Cumartesi 17:00

     


    Dekorasyon en başta olmak üzere günlük yaşantımızın büyük bir bölümünde hatta hemen hemen her yerinde kullanılan karton kutular, Milim Matbaa tarafından geliştirilmekte ve yenilikler getirilmektedir. Ofislerden fabrikalara kadar her yerde kullanıma sahip olan ve çok yaygın kullanıma sahip olan bu karton yani kraft kutular, kullanılan bütün poşet tarzı ürünlerden çok daha fazla doğa dostudur.

    Günlük yaşantımızda önemli bir besin olan sütler bile karton kutularda önümüze çıkıyor. Gerçek anlamda her alanda bulunan ve kullanılan kraft kutular ağaçtan üretilen ürünlerdir. Kraft kutu kullanımı artması ile ihtiyaç da artıyor ve daha fazla ağaç kesilmek zorunda kalınıyor. Doğa dostu olan Milim Matbaa, karton kutuların yapısında değişiklik yapma kararı almış ve bütün ürünleri daha dayanıklı bir hale getirmek adına farklı hammadde kullanımı önüne geçmiştir. Böylelikle üretilen kraft kutular çok daha fazla dayanıklı olacak ve böylece de daha uzun ömürlü olarak kullanılabilecektir. Milim Matbaa bu fikri ile birçok matbaa firmasına öncü oldu ve ağaçların kesilme oranında da azalmalar meydana gelmiştir.

    Dünyamız git gide daha da pislendiği için protestolar başlatıldı ve bu protestoya büyük markalar da dâhil oldular. Naylon poşetler sebebiyle kirlenen çevreye karşı olmak adına geçilen kâğıt, kraft kutular da kesilen ağaç sayısını arttırdı ve bu da büyük tepkiler topladı. Bu durumun farkında olan ve bu konuda hassas olan Milim Matbaa, doğadan elde ettiği hammaddeyi kullanıyor evet ama çok da kullanmamak adına yöntemler geliştirmiştir. Yepyeni teknolojiler kullandı ve uzun ömürlü kraft kutu üretimi sağladı Milim Matbaa.

Karton Kutu Nedir?

    Taşıma, saklama ve de muhafaza etme gibi işlevlerde kullanılan karton kutular, ağaçlardan elde edilen bu ürünler, binlerce farklı alanda kullanılmaktadır. Milim Matbaa bütün bu ürünlerini doğa dostu olarak üretiyor ve böylece en büyük kutu imalat firması olma başarısını yakalamıştır.  Alışveriş merkezlerinden eczanelere kadar her alanda kullanılabilen bu kutular birçok farklı işleve sahiptir. Milim Matbaa günde binlerce kraft kutu üretmekte ve doğa dostu bir yaklaşım takınmaktadır. Hem kalite hem çevreciliği bir arada götüren Milim Matbaa, daha az hammadde ile kaliteli ürünler üretmeyi hedeflemektedir.

     Kaliteli karton üretimi ile piyasada adından söz ettiren Milim Matbaa, ürünlerinde hem daha az hammadde kullanmayı hem de üstün kaliteyi hedeflemektedir. Böylelikle daha az ağaç kesilerek dayanıklı kutular üretilmektedir. Böylelikle çizgisini bozmadan üretime devam edecektir ama çevrecilik algısını ön plana çıkarmaktadır. Milim Matbaa, çevre dostu olan bütün ürünlerinin herkese örnek olmasını istemekte ve bunun iççin ayrıca çalışmalar yürütmektedir.

    Çevreyi seviyorsanız eğer kaliteli ve çevre dostu kraft kutu için Milim Matbaa ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca kendi sitesini de ziyaret ederek siparişinizi direkt olarak iste üzerinden verebilirsiniz.  Kutu imalatı için bu sayfadan destek alabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler