22 Ekim 2024, Salı

Twitter Onay Kodu Gelmiyor

7 Aralık 2023, Perşembe 19:29

     


Twitter Telefon Doğrulaması Nasıl Geçilir?, Kilitlenen Twitter Hesabı Nasıl Açılır?, Twitter Onay Kodu Gelmiyor, Detaylar yazımızda…

Onay kodu, yeni oluşturulmuş hesaplarda şüpheli hareketler sonucu cep telefonu doğrulaması istenerek sms gönderilmesi ve hesabın doğrulanmasına yarayan güvenlik sistemidir. Bazı hesaplar yeni açıldığında paylaşılan gönderiler ve farklı etkileşimlerden dolayı spam olarak Twitter güvenlik ağına takılmaktadır. Bu nedenle uygulamaya giriş yaparken şifreniz dışında sizden onay kodu da istemektedir.

Onay kodu Twitter hesabınıza üyelik işlemini gerçekleştirirken girmiş olduğunuz cep telefonuna gelmektedir. Bu nedenle cep telefonunuzun yanınızda olmasına özen göstermelisiniz. Eğer onay kodu gelmiyorsa cihazınızın şebekesini kontrol edebilir ya da onay kodunun gideceği numara kontrolünü yapabilirsiniz.

Twitter Telefon Doğrulaması Nasıl Geçilir?

Profil ayarlarınızdan telefon numaranızı ekleyerek İleri tuşuna basınız. Ardından kaydettiğiniz numara için gelen onay kodunu ekrana girin ve işleminiz kaydedin. Numaranızı değiştirdiğini taktirde Twitter’da güncelleme yapmalısınız.

Hesabınızda oluşan hareketlilik ve etkileşim oranı spam olarak görünmenizi engelleyecektir. Bu nedenle tweet atma, yorum yapma ve retweet gibi işlemlerle hesabınızı aktif tutmaya çalışmalısınız. Twitter video indirme işlemi için farklı uygulamalardan yararlanabilirsiniz. Attığınız tweetlere yapılan her yoruma yanıt vermek etkileşim oranınızı oldukça yükseltmenize yardımcı olacak işlemler arasındadır.

Kilitlenen Twitter Hesabı Nasıl Açılır?

Twitter hesabınız kilitlenmişse kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapamayabilirsiniz. Kilit açma işlemi için yapılması gerekenler:

  • Hesabınıza gelen “Hesabınız Kilitlenmiştir” bildirimine girin
  • Başlat butonuna basıp cep numaranızı girin
  • Telefonunuza gelen onay kodunu girerek Gönder tuşuna basınız

Hesabınızın kilidi açıldıktan sonra kaldığınız yerden paylaşım yapmaya devam edebilir işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Paylaşımlarınızın dikkat çekici ve özgün olması takipçi sayınızı da artıracak olup hesabınızın popülerliğini artıracaktır. Twitter video indir, paylaşımları retweetleme, yorum yapma işlemleri etkileşim oranınızı artırarak hesabınızın görünürlüğünü ve popülerliğini artıracak etkileşimleri sağlayacak işlemler arasında yer almaktadır.

Doğrulama Kodu Neden Gelmiyor?

Kodun gönderileceği telefon numarası veya mail adresinde bir hata olabilir. Yada operatörünüz tarafından SMS engeliniz olabilir. Bu bilgileri kontrol ederek doğrulama kodu alma işlemini yineleyebilirsiniz. Hesabınızda için takipçi, beğeni, yorum ve çok daha fazlasına sahip olabileceğiniz gerçek kullanıcılardan oluşan paketlere Sosyalgram.com.tr adresinden ulaşabilir avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler