131019098
19 Mart 2024, Salı

Anneye Alınabilecek Hediyeler! Bodo ile Farklılığınızı Ortaya Koyun!

8 Haziran 2021, Salı 18:53

     


Dünya üzerinde en çok ihtiyaç duyduğumuz ve yeri doldurulamayan varlıklar. Onlar öylesine özel ve güzel ki. Annenize bakarken sanki dünyanın tüm güzellikleri tek bir yüzde toplanmış gibi hissedersiniz. Sizin için çözemedikleri problem yoktur. Her gün, her saat her dakika yapılması gereken şeyleri bilir aksatmazlar. Çocukları dünyadaki her şeyden daha önemlidir çünkü onlar için. Dünyanın en güçlü insanlarıdır. Sabah önemli bir işiniz varsa ve erken kalkmanız gerekirse bunu dert etmeyin, onlar varken sıkıntı olmaz. Üstelik size zarar verebilecek potansiyelde olan insanları hemen tanıyabilme gibi özel güçleri vardır. Bıraksanız ömür boyu yanınızda kalmak isterler ancak sizin iyiliğiniz ve istediğiniz için binlerce kilometre öteye gülümseyerek gönderirler. Bundan daha saf bir sevgi olabilir mi? Annelerimiz genellikle zamanlarını ailenin düzenini sağlamak için geçirirler, ancak bazı özel zamanlarda da bizler onların mutluluğu için çalışırız. Bu özel zamanları da hediyelerle zenginleştirir, ona sevgi ve minnetimizi sunarız. Annelerinize onlar kadar huzur verici ve eşsiz hediyeler sunmak isterseniz, bodo.com’a gelin. Bodo, farklı alanlardan oluşturulan deneyim tarzı hediyeleri ile onlara unutulmaz keyifler sunuyor.

Anneye nasıl hediyeler alınır?

Bodo.com’da her annenin zevkine, fikrine, hayaline, beklentisine ve ruh haline göre deneyimler var! Yani onu mutlu edebilmenin onlarca yolu var. Öncelikle deneyimleri seçerken göz önünde bulundurmanız gereken, herhangi bir ilgi alanı var mı veya hayali? Örneğin yemeği tutkuyla yapıyor ve sürekli yeni tarifler öğrenmek istiyorsa, bu onun ilgi alanını oluşturduğundan, ona pek çok farklı dersin sunulduğu, ‘’Yemek Workshop’ları’’ kategorisinden seçenekler sunabilirsiniz. Seçenekler sunabilirsiniz diyoruz çünkü bodo dan alacağınız hediye kutularına en fazla 5 olmak üzere deneyimler ekleyebilirsiniz. Bu deneyimlerin arasından en yüksek fiyata sahip olanın ödemesini yapmanız yeterli olacak. Anneniz seçimini bu 5 seçenek arasından en çok dilediğini seçerek, hediyesinin keyfini sürebilir. Bununla beraber, ödediğiniz den daha düşük bütçeli bir deneyim seçtiyse kalan miktarla farklı bir deneyim daha kullanabilir. Hediyelerin kullanım süresi ise 9 ay! Doğum gününde, Yılbaşlarında, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Anneler Gününde, evlilik yıldönümünde, onu ziyarete gittiğinizde, bayramlarda ve anneniz için özel bir gün hazırlamak istediğinizde bu deneyimlerle ona dünyanın en güzel mutluluklarını yaşatabilirsiniz.

Anneye verilebilecek en güzel hediye

Annenize bir hediyeyle verebileceğiniz en güzel hediye, kendisine vakit ayırmasını sağlamak olacaktır. Yıllarca eğlencelerden, tatillerden, gezilerden mahrum kalmış annenize tüm bunları yeniden sağlayan siz olun https://bodo.com/tr/hediyeler/anneye/ ! ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’, annenizin bu dersten sonra yaptığı tatlılar, çok konuşulacak. ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’, ona doğum gününde verebileceğiniz bu deneyime, dilerseniz siz eşlik edebilir, dilerseniz de babanızla huzurlu vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’, anne ve babanızı, yıldönümlerinde gençlik yıllarına götürecek muhteşem bir hediye. Ona bodo ayrıcalığı ile bir dünya mutluluk hediye edin.

 

 







 
Son Eklenen Haberler