131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Cool Tea Satın Alırken

9 Temmuz 2020, Perşembe 19:59

     


Ürün veya ürünler satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar olabilmektedir. Bunlar özellikle internet üzerinden yapılan işlemlerde önem kazanmaktadır. Resmi satış sitelerinden ürün cool tea mangostan siparişi vermek her zaman çok daha iyi olmaktadır. Çünkü böylece kaliteli ve hızlı bir hizmet alabilir ve sonunda hologram etiketli orijinal ürününüze kavuşabilirsiniz. Resmi satış sitemizde her adımda hızlı ve kolay bir şekilde ilerleyebilirsiniz. İsim, soy isim ve adres detaylarından sonra kargo şirketi ve ödeme tipi seçimi ile formunuzu tamamlayıp onaylayabilirsiniz. Bundan sonrası kargo ve teslimattır.

Kargo Firması Seçimi

Sipariş formunuzu doldururken size sunulan kargo firmalarından dilediğinizi işaretleyebilirsiniz. PTT kargo, MNG Kargo ve ya Aras Kargo güvencesi ile paketiniz taşınmaktadır. Adres olarak ev veya iş yerinizi tercih edebilirsiniz. Buna göre hemen hazırlanan ürün veya ürünleriniz bir veya iki iş günü içinde elinize ulaşmakta ayağınıza kadar gelmektedir. Pazar günü iş günü olarak sayılmamaktadır.

Ödeme Alternatifleri Nelerdir?

Satın almaya karar verdiğiniz sayıya göre bir ödeme tutarı ile karşılaşabilirsiniz. Bu tutarı güncel fiyat listemizden inceleyebilirsiniz. Ödemenizi yapabileceğiniz birden fazla sayıda seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneklerden en çok tercih edileni ise kapıda ödeme yöntemidir. Teslimat sırasında yani kargo görevlisi kapınıza kadar geldiğinde kredi kartı, nakit parayla tutarı ödeyebilirsiniz. Havale ve EFT ise online seçenekler arasındadır.

Bileşenleri Nelerdir?

Bitkisel bileşenler arasında cool tea moringa yaprağı tozu, yulaf çimi tozu, aronya, kuşburnu, zerdeçal, biberiye, kekreyemiş, mangostan, yeşil çay, maca kökü tozu sandaloz sakızı, mate yaprağı sayılabilmektedir. Güvenlik etiketli ürün üzerindeki bilgileri okuyabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Oldukça kolay ve pratik bir kullanımı olan ürün kullanırken sadece bir fincan sıcak suya ihtiyacınız olacaktır. Sabah kahvaltıdan önce bir fincan kaynamış suyun içine bir tatlı kaşığı koyup karıştırabilirsiniz. Bir süre bekleyip kullanabilirsiniz.

Fiyat Listesi

15 günlük Cool Tea 99 tl + ücretsiz kargo, 45 günlük Cool Tea 155 tl + ücretsiz kargo ve 90 günlük Cool Tea ise 300 tl + ücretsiz kargodur.







 
Son Eklenen Haberler