131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Makine Sanayisine Yeni Bakışlar

9 Ekim 2018, Salı 18:54

     


Makine sanayisi hem ülke ekonomisi açısından ekonomik bir kol hem de uluslararası pazarda da çok yüksek bir değerle karşılığı olan bir alandır. Makine sanayisi ile diğer hizmet alanlarına maksimum fayda sağlanarak en iyi hizmeti üretmesi sağlanır. Bu amaçla kurulan Gimas hem ülke ekonomisine hem de ihracat payına yaptığı katkı ile adından sıkça söz ettiriyor. Küçük bir işletme atölyesinden büyük bir firmaya geçişin öyküsü olan Şamil Girgin - Gimas Makina​ bu paydaya ulaşmak için her zaman kalite standartlarını yenileyip geliştirerek ulaşmış. Yılların getirdiği sektörel deneyim ve uzman personel desteği ile de Gimas makina sanayi bugün için pek çok alanın ihtiyacı olan kritik aracı üreterek önemli bir noktada kendine yer ediniyor. Profesyonel hizmet yürütmek için alanında uzman kişileri Gimas iş ilanları ve personel özelliklerine göre tercih ediyor. Seçilen uzman personel Gimas Çiğli ve Gimas İzmir Gimas gibi pek çok atölyede üstün hizmet veriyor.

Madencilik Alanına Önemli Katkılar

Madencilik alanında Gimas Makina birçok araç üreterek ülkesine daha fazla katma değer sağlıyor. En başta kömür yatakları olmak üzere mermer, feldispat, bakır, krom ve boksit madenlerinin işletmeleri için gerekli olan bütün ekipman ve makine Gimas kalite güvencesiyle hizmete sunuluyor. Kırıcı, delici, depolayıcı ve taşıyıcı pek çok küçük ve büyük araç Gimas ile üretiliyor. 15 yıllık Gimas madencilik tecrübesi ile hem ulusal hem de uluslararası alanda büyük bir başarıya imza atıyor. Dik ve yatık değirmenler, besleyiciler ve her türlü kırıcılar önemli ihraç ürünleri arasında bulunuyor.

Petrokimya Sektörü ve Gimas

Petrokimya alanı için en hassas biçimde geliştirilen ve özellikle ihracata konu olan ürünler Gimas ismini biraz daha duyulur hale getiriyor. Rafineri ve petrokimya tesisleri için gerekli olan tüm ekipmanlar ASME U, ASME S, ASME R ve CE damgalı olarak basınçlı ve basınçsız her türlü eşanjör, drum, kalon ve tank istenilen kalite ve zamanda teslim ediliyor.

Personel Politikası

Gimas personeli için ayrı bir önem ve özen gösteriyor. Personel eğitimi ile beraber personel ihtiyacını göz önünde bulundurarak iş verimi ve iş doyumunu yüksek bir düzeye taşıyor.







 
Son Eklenen Haberler