131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

En Uygun Sıfır Otomobil Fiyatları

9 Aralık 2020, Çarşamba 14:21

     


İnsanların hayatını kolaylaştıran araçlar, günümüzde en temel ihtiyaçlar arasında yer alır. Birçok kişi hayatları boyunca eve araba almak için çalışır ve emek verir. Son aylarda tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 pandemi hastalığı sonrasında, kişilerin araç ihtiyaçları daha da artmıştır.

ÖTV zammındaki artış ve ikinci el araba fiyatlarında görülen çok fazla yükselişi kişileri sıfır araçlara yönlendirmektedir. 2020 yılında ikinci el araçlar, iki katı kadar bir artış göstermiştir. Bu durum insanları sıfır araç almaya yönlendirmektedir

Kredisiz araba alma fırsatları, zamlara karşı kişilerin işlerine kolaylaştırmıştır. Bankaların yüksek faiz oranlarıyla birlikte araba fiyatlarındaki artış, birçok kişiyi faizsiz, kredisiz araç alma seçeneklerine yönlendirmektedir.

Otomobil Şirketlerinin Kampanyaları

Otomobil şirketleri, piyasayı canlandırmak için kampanyalar başlatmıştır. Audi, Opel, Citroen, Dacia, Dodge, Fiat, Honda, Kia, Mercedes, Peugeot, Renault, Toyota gibi birçok araç markası, sıfır araçlarda kampanyalar başlatmıştır.

Otomobil şirketlerinin başlattığı kampanyalardan faydalanmak ve daha uygun fiyatlı sıfır araba almak için vatandaşlar tekrar sıfır araba araçlara yönelmiştir. Sıfır araç almak, ikinci el araç almaya göre daha avantajlı ve daha uygun fiyatlıdır. Uygun fiyatlı sıfır otomobil fiyatlarından bazıları şöyledir:

  • Peugeot 301 191 bin lira
  • Renault Clio 138 bin lira
  • Seat Ibiza 170.000 lira
  • Suzuki swift 217 bin lira
  • Volkswagen Polo 178 bin lira
  • Fiat egea 14.000 lira
  • BMW 118 i 421 bin lira

 

Faizsiz Araba Alma Fırsatı

Faizsiz senetle araba alma, kişilerin hayatını kolaylaştıran ve birçok kişinin araba ve ev sahibi olmasını sağlamaktadır. Günümüzde bankalardan kredi alarak ev ve araba almak oldukça risklidir. Kredi oranlarının çok yüksek olması, alınacak arabanın fiyatına ilave olarak fazla kredi faizi ödenmesine neden olmaktadır.

Birikimevim Türkiye’nin her köşesinde kişilerin sıfır araç almasını sağlamaktadır. Sunduğu faizsiz, kredisiz yöntemlerden, kişiler ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun şekilde tercihler yapabilirler. Araç sahibi olmak isteyen kişiler, peşinatsız çok küçük taksitlerle kampanyalı şekilde ödemeleri gerçekleştirebilir.

Faizsiz konut kredisi ve araba kredisi öncesinde aracın piyasadaki değerlerini araştırılması, daha sağlıklı karar akmaya yardımcı olacaktır.







 
Son Eklenen Haberler