131019098
19 Mayıs 2024, Pazar

Kişiye özel doğum günü pastaları ile artık doğum günleri daha özel

9 Aralık 2020, Çarşamba 12:19

     


Söz konusu doğum günü kutlamaları olduğunda, pasta da en az diğer hazırlıklar kadar önemlidir. Arkadaşınızın, eşinizin, dostunuzun ya da ailenizden birinin yakın zamanda bir doğum günü varsa ve bu kişi için bir kutlama düzenliyorsanız; süslemelerden pastaya kadar tüm detayları göz önünde bulundurmalısınız. Halihazırda oldukça özel bir gün olan ve çok fazla anlam ifade eden doğum günleri, kişiye özel pasta tasarımı ile çok daha özel ve unutulmaz bir hal alıyor.

Kişiye Özel Pasta Tasarımı Nedir? Neden Tercih Edilir?

Doğum günlerinin en önemli unsurlarından biri olan doğum günü pastası, elbette her haliyle etkileyicidir ve doğum günü olan kişileri mutlu eder. Ancak sıradan, klasik ve özel olmayan pastaların yerini kişiye özel olarak tasarlanan doğum günü pastaları aldığında, bu gün çok daha anlamlı ve unutulmaz olur.

Kişiye özel pasta tasarımı; müşterilerin talepleri doğrultusunda tamamen özelleştirilebilen pastalara denir. Bu pastaların içeriği, rengi, şekli, üzerindeki yazısı ve fotoğrafı, yani aklınıza gelebilecek her bir noktası özelleştirilebilir. Eğer doğum günü yaklaşmakta olan kişi farklı aromalardan hoşlanıyorsa pastanızı bu şekilde hazırlatabilir, pastanızın üzerine bir fotoğraf bastırabilir ya da hiç unutamayacağı cümleler ile pastanızı süsleyebilirsiniz.

Kişiye özel pasta tasarımı fiyatları genellikle pastanın ebatlarına ve ne derecede özelleştirildiğine oranla değişiklik gösterebiliyor. Buna rağmen piyasadaki klasik pastalar ile karşılaştırıldığında kişiye özel pasta tasarımı onca özelleştirmeye rağmen oldukça uygun fiyat seçeneklerine sahip oluyor.

Harfli Pasta Tasarımları ile Sevdiklerinizi Şaşırtın!

Doğum günlerini unutulmaz hale getirmenin bir diğer önemli yolu ise; doğum günü olan kişiyi şaşırtmak ve ona hiç beklemediği bir sürpriz yapmaktır. Eğer sizler de sürprizleri seviyor ve sevdiklerinizin doğum günleri için sürpriz partiler hazırlıyorsanız; harfli pasta tasarımı bu kurgunuza en çok yardımcı olacak pasta türlerinden birisidir.

Harfli pasta tasarımında pastaların üzerine talep ettiğiniz herhangi bir cümleyi ya da kelimeyi yazdırabilirsiniz. Bu cümlelerin ne kadar uzun olabileceği çoğunlukla pastanın büyüklüğüne ve istediğiniz yazı büyüklüğüne oranla değişiklik gösterir. Ancak endişelenmenize gerek yok; standart pastalar dahi çoğu mesajınızı üzerinde tutabilecek kadar büyüktür.

Harfli pasta tasarımları ile sizler de sevdiklerinize asla unutamayacakları doğum günleri hazırlamak istiyorsanız; hemen Pasta Sipariş Et’te bulunan harfli pastaları inceleyebilirsiniz. Harfli pasta fiyatları çoğu zaman pastanın boyutuna oranla değişiklik gösterir. Üzerinde özel mesajlarınızı barındıran harfli pastalar klasik pastalara oranla çok daha etkili olsa da büyük bir fiyat farkına sahip değildir. Yani gönül rahatlığıyla bütçenizi aşmadan harfli pastaları tercih edebilirsiniz.

Günümüzde hem online mecralarda hem de fiziksel dükkanlarda pek çok farklı kuruluş pasta satışı yapmaktadır. Ancak Pasta Sipariş Et, hem ürünlerinin kalitesi hem ürünlerinin tasarımı hem de ürünlerinin teslimat süreci ile diğerlerine oranla bir hayli öne çıkmaktadır.

Ürünlerini birinci sınıf materyallerden üreten Pasta Sipariş Et, kullanıcı memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tuttuğundan, ürünleri hem lezzetli hem de sağlıklıdır.

Hazır olarak tasarlanmış pastaların yanı sıra müşterilerinden tamamen eşsiz pasta siparişlerini de kabul eden Pasta Sipariş Et, uzman ekibi ile olabilecek en lezzetli  ve en estetik pastaları üretmektedir. Harfli pasta, doğum günü pastası ve kişiye özel pasta gibi pek çok ürün müşteriler tarafından beğenilmekte ve sıklıkla tercih edilmektedir.

Sizler de özel günlerinizin daha da “özel” olmasını ve sevdiklerinize unutulmaz anlar yaşatmayı istiyorsanız; hemen Pasta Sipariş Et sitesine giderek yüzlerce pasta çeşidi arasından size uygun olanı seçebilir ya da kendinize özel bir pasta sipariş edebilirsiniz!

 

 







 
Son Eklenen Haberler