131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

En İyi Nitril Eldiven Modelleri

10 Ocak 2022, Pazartesi 06:09

     


Nitril eldiven, iş eldiveni ve muayene eldiveni olarak bilinen, steril ve dayanıklı ürünlerdir. Delinme ve aşınmaya karşı ekstra dayanım gücüne sahiptir. Kalın bir yapısı olduğu için inşaat, bahçe, tamir ve tadilat gibi iş alanlarında da kullanımı yaygındır.

Nitril Eldiven Ne İşe Yarar?

Nitril eldiven, avuç içi ve parmak uçlarında bulunan balıksırtı deseni ile tutuş ve kavrama performansını maksimum oranda arttırır. İşi kolaylaştırıcıdır. Terlemeyi önler. Kimyasal maddelere karşı dayanıklı oldukları için laboratuvar ortamlarında da kullanılmaktadır. Tek kullanımlık bu ürünler hijyenik ve ergonomik özelliktedir. Sağlık alanlarında kullanılan nitril eldiven çeşitleri enfeksiyon riskine karşı sağlıkçıları ve hastaları koruyucu niteliktedir.

Farklı renk seçeneği ile oldukça revaçta olan bu ürünler elinizin şeklini kavrayarak el becerilerinizi kısıtlamaz. Otomotiv gibi kimyasal maddelerle yoğun şekilde çalışılan sektörlerde de güvenle tercih edilen ürünlerdir. Bir çeşit suni latekstirler. İçeriğinde doğal lateks bulunamadığı için lateks alerjisi olan kişiler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilirler. Kesici ve delici aletler ile çalışan kişiler tarafından iş kazalarını önlemek amacıyla sıklıkla kullanılırlar. 

En İyi Nitril Eldiven Modelleri Nelerdir?

Hangi nitril eldiven daha iyi olduğu kullanıldığı iş lokasyonuna göre değişir. Beş farklı çeşidi bulunan bu eldivenlerden köpük nitril eldiven modeli; yağa karşı dirençli olduğu için ve tutuş kabiliyetini kısıtlamadığı için yağlı iş alanlarında tercih edilen en iyi modeldir. Mavi noktalı nitril eldiven modeli, mavi noktaları ile kaydırmaz özelliktedir. El becerisini kısıtlamaz ve kavrama kabiliyetini artırır.

Bu yüzden otomotiv sektöründe daha çok tercih edilir. Tam kaplı nitril eldivenler, petrol ürünlerine karşı ve çalışma koşulları ağır olan alanlarda oldukça dayanıklıdır. Petrol ve mekanik işler için daha uygundur. Light nitril eldiven, inşaat işlerinde daha çok tercih edilir. Hafif bir yapıya sahiptir. Nitril Muayene Eldivenleri ise sağlık ve gıda sektöründe daha yoğun kullanılır. Nitril eldivenleri ucuzagidiyor.com adresinden kolayca ulaşıp, satın alabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler