131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Ücretsiz Sanal Pos ile Ödeme Almak Çok Kolay!

10 Haziran 2020, Çarşamba 13:19

     


İnternet üzerinden online olarak satış yapan  web sitelerinin ortak problemi güvenli bir şekilde ödeme almak oluyor. Ancak artık son derece güvenli bir alt yapıya sahip olan sanal pos hizmetleri sayesinde bu problem tarihe karıştı.  Sanal pos hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmak bile mümkün hale geldi. Üstelik sanal pos çok kısa bir süre içerisinde hazırlandığı için internet sitesi sahipleri online olarak satış yapmak adına uzun süre beklemek zorunda kalmıyor.

Bu alanda 10 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olması  nedeniyle ücretsiz sanal pos hizmeti dendiğinde ilk akla gelenlerden biri Paytr.com oluyor. Aidat ya da gizli ücret olmadan sanal pos hizmetinden faydalanmayı sağlıyor olması ve bununla birlikte  başvuru işleminin dakikalar içerisinde tamamlanabilmesi de bu sanal pos hizmetlerinin ön plana çıkmasını sağlıyor. Bu arada evrakların internet üzerinden online olarak yüklenmesi mümkün olabiliyor. Dolayısı ile evrak teslimatı için ekstra bir zaman ayırmaya gerek kalmıyor.

Sahteciliğe karşı oldukça güvenli bir donanıma sahip olması ve pratik bir şekilde kullanılabilmesi bu platform tarafından sunulan sanal pos hizmetlerinin büyük bir ilgi görmesinin nedenleri arasında yer alıyor. En önemli özelliklerinden biri de üye işyerlerinin ödemelerini ertesi gün alabiliyor olmalarıdır. Tahsilat için uzun süre beklemeye gerek kalmıyor ve bu durumda nakit akışı bakımından web sitesi sahiplerinin sıkıntı yaşamasın engelliyor. Ödeme yapılmasını takiben 1 iş günü sonrasında ödemenin banka hesaplarına ulaşması mümkün olabiliyor.

Sanal Pos İçin Ön Başvuru İnternetten Yapılıyor

Bu arada ön başvuru işleminin internet üzerinden pratik bir şekilde yapılabildiği bilgisini de aktaralım. Paytr.com  adresine tıklanması durumunda öncelikli olarak sanal pos hizmeti hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları anında karşınıza çıkıyor. Gerekli bilgileri edildikten sonra ön başvuru işleminin online olarak yapılması sadece birkaç saniyenizi alıyor. Tüm ödeme kanallarının tek bir entegrasyon ile mümkün olması müşterilerin kredi kartı yada banka kartı ile ödeme yapabilmesini beraberinde getiriyor. İnternet sitesi sahipleri müşterilerine zengin bir ödeme seçeneği yelpazesi sunuyor ve bu da müşteri memnuniyeti bakımından çok büyük bir önem taşıyor.







 
Son Eklenen Haberler