131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Binomo ile yatırım yaparak ek geliriniz olsun

10 Haziran 2021, Perşembe 13:06

     


Türkiye'de Binomo nasıl kullanılır? Güvenilir bir ticaret platformu mu yoksa bir aldatmaca mı? Binomo uygulaması nedir ve nasıl indirilir? Bu inceleme ile oturum açın ve giriş yapın, hesap türleri, para yatırma, para çekme ve ticaret platformunun diğer işlevlerini öğrenin.

Binomo web sitesini ve yatırım araçlarını kullanarak finansal varlıkları alıp satabilirsiniz. Az sermaye ile ve uzman olmanıza gerek kalmadan yatırım yapabileceğiniz pratik bir platformdur. Aşağıdaki incelemede; Binomo’nun ne olduğunu, nasıl kaydolunacağını, scam olup olmadığını, Türk yatırımcılara ne gibi faydaları olduğunu öğreneceğiz.

 

Binomo nedir? 

Binomo bütün dünyada aktif olarak çalışan bir ticaret platformudur. Çok çeşitli finansal varlıklara sahiptir. Menkul kıymetlerin fiyat değişimlerinden ek gelir elde edilebilen bir platformdur. Fon yatırarak daha sonrasında fonlarınız ile işlem yapabilirsiniz. Demo hesabınızda gerçek fon yatırmadan işlem deneyimle bilirsiniz. Gerçek hesabınızda yapmış olduğunuz işlemlerden sonra fonlarınızı çekebilirsiniz.

 

Binomo nasıl kullanılır?

Binomo’ya internet tarayıcınız veya mobil uygulamaları (iOS, Android) indirerek, kaydolup hemen yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Demo hesap ile platformu deneyerek deneyim kazanabilirsiniz. Binomo bir oyun değildir bu yüzden binomo nasıl oynanır gibi bir soru doğru olmayacaktır. Yatırımlarınız ile kazanç sağlayabilmek için gerçek hesapta yatırım yapmanız gerekir. Grafiği analiz ederek aşağı veya yukarı yönde yatırım yapabilirsiniz. Web sitesine giriş yapmak için www.binomo.com adresini kullanabilirsiniz.

 

Kayıt olun ve oturum açın

Kayıt olmak için istenilen bilgileri girerek veya google tek tuş ile hesabınızı tanımlayarak pratik bir şekilde bir hesap açabilirsiniz. Kaydolurken belirttiğiniz para birimini daha sonra değiştiremezsiniz. Kayıt olduktan sonra Binomo hesabınıza giriş yapmak için; oturum aç butonuna tıklayın ve bilgilerinizi girerek giriş yapın.

Binomo; bilgi, eğitimler ve yardım alma kaynakları açısından oldukça zengin bir platform. Bilgi bölümünden Durumlar, Hakkımızda, Düzenleme, Müşteri Sözleşmesi ve AML politikası gibi bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Platform içinde eğitim ile ilgili kaynaklar da yer almakta. Aynı zamanda deneyim kazanmanızı sağlayacak analizlerinizi güçlendirebilecek stratejiler hakkında da bir çok kaynak bulunmakta.

 

Hesap Türleri

İlk olarak bir Binomo’ya kayıt olup bir hesap açtığınızda bittiğinde yenilenebilir 1000$ (sanal para) bir demo hesabına erişim hakkı elde edersiniz. Demo hesabı ile gerçek grafik üzerinde işlem yapabilirsiniz. Platformu anlamanıza yardımcı olur ve deneyim kazanırsınız. Gerçek hesap ise kazanç elde edebileceğiniz hesaptır. Bu hesapta işlem yapabilmek için fon yatırmanız gerekir. Aynı zamanda gerçek hesaptan para çekim işlemi yapabilirsiniz. Turnuva hesabına erişim sadece bir turnuvaya katıldıktan sonra olur.

Binomo’da 4 farklı hesap statüsü vardır. Hesap statüleri bazı işlem avantajları ve seçenekler sunar. Hesap statüleri, hesabınıza para yatırarak elde edilebilir. Platformu kullandığınız zaman süresince yatırmış olduğunuz varlıklar ile hesap statülerine ulaşırsınız.

 

Fon yatırın ve fon çekin

Para yatırma yöntemleri çeşitlidir. Visa, MasterCard, Jeton Cüzdan, Hızlı Papara yöntemlerini kullanabilirsiniz. Binomo’dan para çekme işlemi yani withdrawal işlemi yalnızca yatırım yaptığınız yöntem ile yapılabilir. Her doğruladığınız ve daha önce yatırım yaptığınız yöntem ile daha sonra para çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Binomo’dan para çekme işlemi bankaların çalışma saatleri ve günlerine göre bazen zaman olarak değişiklik gösterebilir.

 

Limitler

Binomo’da günlük en fazla 3000$, haftalık 10000$, ayda 40000$ para çekim işlemi yapabilirsiniz. Binomo’dan para çekme limiti yazıldığı gibidir. Bu limitlerin üzerine çıkıldığında, para çekme sorunu oluşabilir fakat aksi durumda asla bir sorunla karşılaşmazsınız.

 

Binomo uygulamasını indirin

Binomo uygulaması PlayStore ve App Store ile indirilebilen onaylanmış bir uygulamadır. Mobil uygulama, web sürümü ile aynı değildir. Binomo mobile sürümde daha az araç kullanılabilir durumdadır. 7/24 canlı destek ve mail ile destek sayesinde müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Binomo müşteri hizmetleri yalnızca canlı destek ve mail desteği olarak hizmet vermektedir.

Skype gibi platformlar kullanılmamaktadır. Binomo canlı destek website ve uygulama içersinden mail desteği ise Binomo email adresi: support@binomo.com dan ulaşılabilir. Binomo şikayet ve sorunlarınız için de aynı zamanda ulaşabileceğiniz mail adresidir.

 

iOS için

Binomo uygulamasını indirmek için iOS kullanıcıları App Store arama bölümüne Binomo yazarak indirebilir. Android kullanıcıları telefonlarında bulunan uygulama mağazalarından aynı şekilde Binomo yazarak indirebilirler.

 

Android için 

Android kullanıcıları için APK Binomo uygulaması (Binomo mobile APK) indirme linki: https://binomo.com/tr/promo/android

 

Binomo güvenilir bir platformdur

Binomo Uluslararası Finansal Komisyon sertifikasına sahiptir. Bu komisyon, finansal piyasalarda uzmanlaşan tarafsız ve bağımsız bir uyuşmazlık çözümü kuruluşudur.

Binomo'da gelir elde etmek için bilgi, zaman ve deneyim gereklidir - her zaman sermayenin bir kısmı veya onu kaybetme riskiniz. Gerçekten güvenilir bir platformdur. Her zaman güvenle yatırım yapabilirsiniz. Bunun yanında işlem yaparken aynı zamanda risk bulunur ve çocuklar için uygun değildir. +18 bir platformdur. Binomo’ya sağladığınız verilerin gizliliği için tüm önlemler alınır. Binomo yalnızca kişisel verileri koruma kanununa uyan ortaklar ile çalışır.

 

Yorumlar

Baha Mustafa Kartal: “Bu binomo efsane bir şey 40 tl yatırdım ve bana geri dönüşü 102 tl oldu”

Alperen Demir: “Arkadaşlar şahsen bende hepiniz gibi böyle videolar izleyerek güvenmeye çalıştım ama bir türlü kanım ısınmadı en son merakımın gitmesi için 40 tl ile başladım 234 tl gibi bir paraya katladım ve bu arkadaşın anlattığı gibi 3-5 gün bekledim inanın yatmaz gibi bir şey düşünüyordum tam bir hafta sonra ziraat mobile girdiğimde hesabımda olan tutar tam 235 tl ydi ama gerçekten riskli. Şu ana kadar yaklaşık 3500 tl gibi bir para kazandım kazanmaya devam ediyorum.”

Ege Keçeci: “Şimdilik haftada 2-3 işlem yapmayı başarıyorum ve çoğu başarılı. Binomo’daki işlemlerimin ilk zamanlarında çok daha fazla işlem vardı, ancak bakiye negatif tarafta ağır basıyordu.”

Dreyk Freyzer: “Binomo’da işlem yapabilirsiniz ve tabiri caizse, eğitim için bir demo hesabı kullanmanız tavsiye edilir ve ardından gerçek bir hesaba geçebilir ve daha da iyisi işlem yapma hususunda biraz eğitim alabilirsiniz. Videoya gelince beğendim, ilk başta kendim nasıl işlem yapacağımı anlamadım ve başarısız işlemler açtım, ancak zamanla deneyim kazandım ve başardım.”

Revers: “Binomo’da uzun süredir işlem yapıyorum, zaten onlarca kez para çektim. Visa banka kartına para çekiyorum, para çekme işleminde hiç gecikme olmadı. Binomo’nun işlem platformu da bana uygun, işlem stratejimde kullandığım tüm göstergelere sahip.”

Binomo yorumları ile kullanıcıların memnuniyetini açık bir şekilde görebiliriz. Binomo güvenilir mi? sorusunun cevabını her şekilde evet güvenilir olarak alıyoruz.

 

Sonuç

Binomo’dan para kazanmak mı? Hayır, platformda yatırım yapmayı öğrenerek analizlerle ticaret yapacağız.

Binomo platformu iyi analizler ile riskler dahilinde güzel bir ticaret platformu. Demo hesabında yaptığınız işlemler ile analiz yapmayı öğrenmeye başlayabilirsiniz. Platformda birçok eğitim videosu bulunmakta. Sağlanan videolar ile öğrenebilir ve demo hesabında yaptığınız denemelerden sonra gerçek hesabınıza yatırım yaparak kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Kesinlikle güvenilir bir platformdur.

 







 
Son Eklenen Haberler