131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Kehribar Bebek Kolyesi ve Kehribar Takı Çeşitlerinin Adresi Kehribarburada.com.tr

10 Ağustos 2018, Cuma 14:52

     


Türkiye Gemoloji Laboratuvarında (Gemological Laboratory of Turkey) incelenmiş ve sertifikalandırılmış ham Baltık kehribarından üretilmiş kehribar bebek kolyesi, yetişkinler için kehribar kolye, bileklik, küpe, yüzük ve tespih çeşitleri Kehribarburada.com.tr web sitesinde satışa sunuluyor. Kehribar Burada; şifa kaynağı Baltık kehribarını doğru kalitede ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilere en üst seviyede sunuyor.

45 milyon yıllık şifa gizemine sahip bir çam reçinesi olan kehribar, Kuzey Avrupa ülkelerinde kuzey altını olarak biliniyor. Yapılan araştırmaların kehribarın içeriğindeki süksinik asidin cilt tarafından emilmesi ile diş sancısını dindirdiği, alerji, bronşit, astım gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarında doğal bir antibiyotik görevi gördüğünü ortaya koyuyor. Böylece kehribar ilaç kullanım ihtiyacını en aza indiriyor. Avrupa ve Uzak Doğu’da diş çıkarma dönemindeki bebeklerin salya, ağrı, iştahsızlık, kulak ağrısı, ateş ve mide yanması gibi rahatsızlıklarında kullanılan kehribar kolye ve kehribar bileklik çeşitleri Kehribarburada.com.tr’de geniş bir ürün yelpazesiyle yer alıyor. Kehribar Burada sitesinde bal rengi, karışık renk, limon-kemik rengi kehribar kolyeler ve kehribar diş kolyesi ve bileklik seti gibi ürünlere yer veriyor.

Kehribar Burada’nın online mağazasında yer alan tüm ürünlerin gerçekliği, bağımsız bir kurum olan Türkiye Gemoloji Laboratuvarında (Gemological Laboratory of Turkey) tek tek incelenip analiz ediliyor. Kehribarburada.com.tr; detaylı ürün bilgisi, hızlı gönderi ve satış sonrası özel müşteri desteği ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan bir online alışveriş ortamı yaratıyor.

Türkiye'nin resmi GLT sertifikalı Baltık kehribarının online mağazası Kehribarburada.com.tr’de kehribar bebek kolyesi çeşitleri, kehribar bileklik, kehribar tespih, kehribar ve gümüş küpe çeşitleri, kehribar yüzükleri bulabilirsiniz. Kehribar Burada’nın web sitesinden köpekler ve kediler için kene önleyici ayarlanabilir organik deri kayışlı %100 Baltık kehribarından üretilmiş kehribar tasma çeşitleri de satın alabilirsiniz. Kedi ya da köpeğinizde kene önleyici kehribar tasma kullanarak, herhangi bir toksik kimyasala başvurmadan kenelerin yaklaşmasını önleyebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler